Suunto Race review - primele impresii

Recenzii

Suunto Race review - primele impresii

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

19 octombrie 2023

Suunto Race este, împreună cu căștile Suunto Wing, cele mai recente lansări ale producătorului finlandez. Am avut plăcerea de a vedea cel mai recent ceas sportiv cu doar câteva zile înainte de a apărea pe rafturile magazinelor. Așadar, vă voi spune ceva mai multe despre el și vă voi împărtăși primele mele impresii.

Suunto Race - ce noutăți a adus producătorul?

Fiecare serie de ceasuri Suunto este creată având în vedere nevoi și persoane specifice. Nici aici nu a fost diferit. După cum declară producătorul, colecția Suunto Race va funcționa pentru sportivii dintr-o varietate de discipline, dar se va adresa în principal pasionaților de curse, de doborârea recordurilor altora și a lor. Este un ceas pentru cei care vor să obțină maximum de la viață.

Conținutul cutiei ceasului sport Suunto Race

Pentru a face utilizarea ceasului și mai confortabilă, modelul Race este echipat cu un ecran AMOLED. Acesta oferă o imagine extrem de clară și saturată și o lizibilitate în orice condiții, chiar și în lumina puternică a soarelui. Acesta poate fi operat atât prin atingere, cât și cu ajutorul butoanelor și al coroanei digitale situate pe partea laterală a carcasei. Da, ați citit bine - linia Race dispune de o coroană digitală. Este o soluție practică pentru antrenament, permițându-vă să vă deplasați fără probleme prin meniuri, să măriți sau să micșorați vizualizarea hărților. Printre noutăți, nu trebuie să omitem să menționăm măsurarea variabilității ritmului cardiac HRV și opțiunea de widget-uri zilnice, care vă permite să accesați rapid și comod funcțiile de bază ale ceasului. De asemenea, producătorul a adăugat aici o multialarmă și posibilitatea de a găsi un telefon pierdut.

Impresiile mele din primele zile de utilizare a ceasului Suunto Race

Suunto Race vine la dumneavoastră ambalat într-o cutie premium, diferită de cea a seriei anterioare. Puteți vedea imediat că vom avea de-a face cu ceva special. Un compartiment separat conține ceasul împreună cu un ghid de pornire rapidă, reguli de siguranță și un set de autocolante, în timp ce celălalt conține cablul de încărcare.

Cutie de ceas sportiv Suunto Race

Ceasul în sine dă impresia, ca de obicei la Suunto, de a fi realizat decent și rafinat în fiecare detaliu. Carcasa este destul de mare, dar totuși arată surprinzător de bine chiar și pe încheietura unei femei. Ca de obicei, cureaua perforată își face treaba - găurile de pe toată lungimea permit ajustarea perfectă a circumferinței. Ecranul AMOLED chiar face diferența. Am avut deja timp să testez modelul la o alergare într-o zi însorită, iar vizibilitatea datelor de pe ecran în plină lumină este perfectă. Designul ușor reîmprospătat arată foarte elegant, iar coroana digitală este într-adevăr un "game changer"!

Suunto Race sport ceas sport ecran amoled

Bateria se comportă impecabil și se pare că durata de funcționare este în concordanță cu cea declarată de producător. Pe baza celor câteva antrenamente pe care am reușit să le fac de când am ceasul, pot spune că detaliile măsurătorilor, multitudinea de indicatori și analiza datelor sunt, ca de obicei, de top. Informațiile privind timpul de recuperare și sarcina corporală îți permit să adaptezi antrenamentele la propriile capacități, astfel încât acestea să aibă un efect mai bun. Precizia GPS-ului în timpul alergării este, de asemenea, un lucru pentru care pot garanta.

Mai multe informații în curând

Pentru a scrie mai multe despre celelalte caracteristici ale modelului, mai am nevoie de ceva timp pentru teste mai amănunțite. Așadar, așteptați-vă la o actualizare a acestei postări cu o analiză mai detaliată a produsului.


Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.