Primul smartwatch pentru copilul tău? Cu siguranță Manta Kevin! [RECENZIE]

Manta

Primul smartwatch pentru copilul tău? Cu siguranță Manta Kevin! [RECENZIE]

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

15 iunie 2023

Alegerea ceasului inteligent potrivit pentru copilul tău nu trebuie să fie dificilă! Manta Kevin este un model care cu siguranță îi va fura inima micuțului tău. Oare va exista ceva aici și pentru părinți? Bineînțeles că există! Special pentru voi am pregătit recenzii ale acestui smartwatch pentru copii extrem de interesant. Bucurați-vă de ele!

 

Manta Kevin creat cu gândul la cei mai mici

Ceasul inteligent din seria Manta Kevin este un proiect pentru tinerii iubitori de tehnologii extinse. Produsul încântă nu doar prin funcționalitate, ci și prin design și manoperă. Ecranul tactil mare, cu o rezoluție de 240x280, permite operarea confortabilă a numeroaselor facilități disponibile. Cureaua, realizată din silicon, se adaptează confortabil la mâna mică, fără a restricționa mișcarea sau a apăsa pe piele. Produsul este echipat cu o baterie de 500 mAh, care va permite o utilizare pe termen lung fără reîncărcare. În plus, ceasul inteligent se adaptează bine la stilul de zi cu zi, ceea ce va adăuga varietate ținutelor copiilor! Gradul de rezistență la apă este IP65, ceea ce înseamnă că dispozitivul este protejat în caz de ploaie puternică pe care copilul dvs. o poate întâlni în timpul jocurilor în aer liber.

 

Manta Kevin

 

Facilități Manta Kevin pentru copii

Copiilor le va plăcea să aibă acces la nu mai puțin de 7 jocuri diferite încorporate, care se vor dovedi utile în zilele plictisitoare și ploioase. Posibilitatea de a efectua un apel video prin intermediul smartwatch-ului va permite un contact rapid atât cu familia, cât și cu prietenii. Ceasul deșteptător încorporat în ceas este ideal pentru somnoroșii cărora le este greu să se ridice din pat în perioada școlară. Calculatorul vă va permite să faceți confortabil câteva calcule fără a fi nevoiți să căutați telefonul. Ceasul inteligent este relativ zgomotos, dar nu vă faceți griji, volumul poate fi reglat după bunul plac.

 

Manta Kevin

 

Caracteristicile lui Manta Kevin concepute special pentru părinți

Odată ce aplicația este instalată, datorită funcției de geolocalizare și a modulului GPS încorporat, un părinte poate verifica rapid unde se află copilul său. O astfel de posibilitate vă va permite să vă controlați copilul, indiferent unde se află acesta. Manta Kevin este compatibilă cu iOS 9.0 + și Android 4.4 +, astfel încât o puteți conecta cu ușurință la smartphone-ul dvs. Și mai bine, modelul dispune și de o funcție de geo-fencing. Cu această facilitate, veți primi o notificare pe telefon în momentul în care micuțul dvs. părăsește așa-numita zonă de siguranță prestabilită. În plus, modelul cu intrare pentru cartela nanoSIM are o agendă telefonică încorporată, în care pot fi stocate până la 15 numere de contact și trei numere de urgență. Aceste opțiuni reprezintă o opțiune excelentă pentru părinții grijulii!

 

Manta Kevin

 

De ce să alegeți ceasul inteligent Manta Kevin?

Smartwatch-ul Manta Kevin este alegerea perfectă pentru primul ceas cadou al unui copil. Modelul impresionează prin designul său subțire și tehnologiile extinse care îi vor atrage nu doar pe cei mici, ci și pe părinți. Accesoriul se potrivește bine la încheietura mâinii, în plus este foarte ușor, cântărind doar 0,04 kg. Încărcarea se face fără probleme, iar cablul ține ferm ștecherul. Lungimea curelei realizate din silicon permite reglarea voluntară și să se potrivească practic la orice dimensiune a încheieturii mâinii.

 

Ceasul inteligent Manta Kevin este acum disponibil pe site-ul nostru!

Dacă, ca și noi, sunteți încântați de facilitățile oferite de Manta Kevin, aruncați o privire pe site-ul nostru Eceasuri.ro și adăugați-l în coșul de cumpărături cu un singur clic! Un zâmbet pe fața copilului dumneavoastră este garantat!


Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.