Marca D1 Milano - capitala modei din Italia

D1 Milano

Marca D1 Milano - capitala modei din Italia

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

04 octombrie 2022

Modă venită direct din Milano, design original, o abordare creativă a designului, atenție la cele mai mici detalii și calitate înaltă în prim plan. Toate acestea sunt oferite de marca înfloritoare D1 Milano. Intră într-o lume de culori fascinante, texturi care lucrează simțurile și cele mai bune tendințe ale modei. Apelați la marca italiană de ceasuri D1 Milano!

Marca D1 Milano - Italia, Milano și ceasuri premium

În 2013, în capitala modei, Milano, s-a născut marca de ceasuri italiene unice, originale și unicat D1 Milano. Înființată de Dario Spallone la vârsta de 19 ani (actualul președinte și CEO al companiei) în timpul Săptămânii Modei de la Milano din 2013 și făcând parte din incubatorul de afaceri de la Universitatea Bocconi și din Camera de Comerț din Milano, a devenit într-un timp foarte scurt una dintre companiile de ceasuri cu cea mai rapidă creștere din industria modei, Dario Spallone însuși fiind desemnat de Forbes drept cel mai promițător antreprenor italian din domeniul modei din 2015.

D1 Milano - Dario Spallone

În spatele creării mărcii D1 Milano se află visul universitar al lui Dario Spallone de a crea o marcă de ceasuri unică, accesibilă tuturor și fiecărui grup social - ușor de recunoscut, cu un design estetic cool și creată doar din produse de cea mai bună calitate, la un preț accesibil. Italianul a fost ajutat de cei mai apropiați prieteni și de sora sa să realizeze această idee. De-a lungul timpului, pentru a răspunde cererii în continuă creștere, de la un proiect mic și o fabrică care producea câteva sute de ceasuri pe an, marca D1 Milano a evoluat într-o companie mai mare, bine stabilită, cu sediul în Milano, Dubai și Hong Kong. Prin intermediul campaniilor publicitare și al activităților din social media, ajunge acum la peste 3 milioane de persoane pe lună, vânzând astfel peste 60.000 de ceasuri pe an în peste 650 de puncte de vânzare, în 31 de țări din întreaga lume.

Istoria mărcii D1 Milano

Pasiunea, munca asiduă și experiența vastă a unui tânăr italian au dus la crearea unui brand care a devenit un fenomen global. Ca urmare, D1 Milano a fost inclusă pe lista celor mai bune 10 startup-uri care definesc moda italiană, conform revistei Forbes în 2016, și a apărut în mai multe reviste de modă, printre care: Vouge, Elle, GQ, L'Officiel, Forbes și Vanity Fair.

Ceasurile D1 Milano - inspirați-vă din moda italiană a anilor 1970.

D1 Milano este un brand italian care a reușit să își găsească o nișă pe piața accesoriilor de modă premium și a ceasurilor de lux. D1 Milano nu este doar un dispozitiv funcțional, ci mai ales un stil de viață, un caracter puternic și un statut social. Toate modelele expuse în colecțiile de ceasuri sunt o întoarcere la modă la iconicii ani 1970, la stilul retro futurist al acelui deceniu și la ceasurile de epocă. Estetica ceasurilor milaneze se bazează pe linii clare și simple, pe lucrul pe materiale, texturi și culori, precum și pe detalii rafinate și elemente subtile distinctive în construcția plicurilor sau chiar în designul curelelor și al cadranelor.

D1 Milano ceasuri - moda italiană a anilor 1970.

Creativitatea și materialele de înaltă calitate ating scopul dorit de a produce ceasuri premium frumoase și distincte, cu un caracter atemporal. Ceea ce au în comun toate colecțiile D1 Milano este în primul rând stilul și cele mai recente tendințe care permit fiecărui purtător, indiferent de vârstă și sex, să se simtă în largul său, să-și exprime personalitatea și să aibă grijă de încrederea în sine.

În fața dumneavoastră se află trei serii fascinante de ceasuri D1 Milano care vă vor ghida prin lumea șicului italian, a sofisticării și a celor mai bune podiumuri de modă.

Cel mai subțire dintre cei mai subțiri doar în colecția Ultra Thin a mărcii D1 Milano

Una dintre cele mai importante colecții din gama brandului D1 Milano este linia de ceasuri Ultra Thin. Producătorul italian a inaugurat o nouă eră a clasicilor moderni pentru ea și pentru el, cu modele îndrăznețe, atemporale și consistente. Fiecare ceas Ultra Thin este cunoscut pentru carcasa sa ultra-subțire, care are o grosime de numai 6 mm, pentru a oferi fiecărui purtător o potrivire perfectă pe încheietura mâinii. În această serie, ca și în toate cele care vor urma, detaliile sunt cele care contează, motiv pentru care este atât de important să se găsească echilibrul corect între lux și elemente distinctive puternice. În acest caz, atenția este atrasă de cromatica cadranelor, de formele fluide și ondulate, de liniile 3D în relief, precum și de utilizarea unor materiale exclusive, cum ar fi oțelul inoxidabil de înaltă calitate 316L cu grad scăzut de carbon, pielea italiană autentică sau sticla de safir dură și transparentă.

Ceasurile D1 Milano Ultra Thin Geo UTBJ09 și Petite Geo UTBL12

Într-una dintre cele mai subțiri colecții de la D1 Milano, există atât ceasuri pentru femei, cât și modele pentru bărbați cu culori bogate. Un exemplu de icoană monocromă care le va oferi domnilor o experiență neobișnuită și de neuitat este ceasul Ultra Thin Geo UTBJ09, cu un stil intrigant ușor jazzy. Impresionează prin combinația fenomenală a unui înveliș din oțel periat și lustruit cu un cadran circular albastru periat, care conferă întregului design o strălucire incredibilă. Pe de altă parte, pentru doamne, ceasul special conceput Ultra Thin Petite Geo UTBL12, cu o croială ușoară și delicată și un plic de 34 de milimetri, este o alegere potrivită. Eleganța mică, dar șic, va îmbogăți și va îmbunătăți multe ținute formale și mai puțin formale cu un accesoriu de modă de înaltă calitate. Designul acestui model feminin combină caracteristicile a două bestseller-uri. Cadranul distinctiv albastru cu raze de soare, combinat cu elemente din oțel inoxidabil de culoare aurie roz, va atrage privirea cu un accent decorativ unic, care subțiază încheietura mâinii și subliniază clasa bijuteriilor purtate.

Colecția Carbonlite - descoperiți secretul materialului special de la D1 Milano

A sosit momentul să descoperim secretele unei noi apariții îndrăznețe și surprinzătoare în gama brandului D1 Milano - colecția Carbonlite, care a cucerit piața orologeră cu inovațiile sale în materie de materiale și forme. Seria de ceasuri Carbonlite, care include modelele Carbonlite Green CLRJ05 și Carbonlite Blue CLRJ04, oferă produse revoluționare pentru bărbați și femei, cu un plic rotund realizat din compozit carbon-nylon de înaltă calitate și o inserție lucioasă a lunetei creată din policarbonat ușor și rezistent. Adăugați la aceasta un cadran sunray frumos lucios cu un gradient verde sau albastru și o curea flexibilă din silicon care se potrivește bine la încheietura mâinii și iată că vă puteți bucura de un stil italian unic și de o calitate excelentă. Producătorul s-a asigurat că această colecție se remarcă prin echilibrul dintre materialele folosite, contrastele colorate și una dintre cele mai bune și meticulos de rafinate soluții tehnice.

Ceasurile D1 Milano Carbonlite Green CLRJ05 și Blue CLRJ04

Materialul compozit în cauză (Carbon Nylon) a fost dezvoltat special de producătorul italian D1 Milano. Nylonul armat cu fibre de carbon utilizat este un filament EPA-CF, cunoscut în primul rând pentru rezistența sa ridicată la abraziune și la căldură, precum și pentru rezistența sa chimică și mecanică excelentă. Datorită proprietăților sale, este cel mai des utilizat în industria auto, electrică și electronică. D1 Milano a condus o revoluție prin utilizarea acestui material foarte rezistent în linia sa de ceasuri Carbonlite. Pe lângă faptul că sunt extrem de ușoare, fiecare dintre plicurile din gamă are o rezistență comparabilă cu cea a metalului - rezistență la tracțiune de până la 140 MPa, deformare până la 155°C și o rezistență la impact de 18,67 kJ/m2 (rezistență la rupere).

Forță militară și șic metropolitan cu colecția D1 Milano Commando

Există mai multe serii unice și variate în gama de ceasuri D1 Milano, iar fiecare dintre ele este unică și unicat. La fel ca și colecția Commando deja, ultima menționată astăzi. Pentru manufactura milaneză, designul acestor ceasuri a fost inspirat de filmul de război americano-britanic "The Dirty Dozen" din 1967, regizat de Robert Aldrich. Fascinat de lumea militaria și de ceasurile militare din al Doilea Război Mondial, D1 Milano a dezvoltat modele foarte funcționale. De la dispozitivele tactice folosite de militari pe câmpurile de luptă, au devenit un trend vestimentar râvnit, care domnește pe străzile metropolitane.

Ceasurile D1 Milano Commando Force MTNJ01 și Tank MTNJ03

Modelele D1 Milano Commando se caracterizează prin robustețea lor uimitoare, datorită construcției lor: un înveliș din oțel cu un cadran sandwich alcătuit din două discuri/straturi - primul granulat cu mâini aplicate și al doilea cu un subcadran cu o secundă mică, o carcasă din oțel înșurubată cu o gravură a unui nemuritor, indici și mâini acoperite cu Super-LumiNova® într-o nuanță vintage "old radium". Fiecare ceas, cum ar fi Commando Force MTNJ01 sau Commando Tank MTNJ03, diferă prin anumite elemente, cum ar fi materialul curelei (NATO sau piele de vacă italiană autentică), precum și culoarea acesteia (de exemplu: negru, în verde militar sau imitând camuflajul). Designul distinctiv al ceasurilor militare Commando se datorează echipamentului practic, detaliilor meticulos rafinate în stil vintage, totul păstrând în același timp soluții de design tradiționale și contemporane.

D1 Milano - ceasuri italiene disponibile pentru cumpărare

Ceasurile italiene D1 Milano au un stil recognoscibil, clasă și cea mai bună manoperă disponibilă la un preț atractiv. Colecțiile premium neconvenționale ale D1 Milano vă vor introduce în lumea modei. Alegeți un ceas unic pentru dumneavoastră, care vă va oferi un stil deosebit, vă va permite să vă exprimați personalitatea și vă va garanta o precizie a mersului de lungă durată. Vizitați magazinul nostru online și descoperiți cea mai recentă gamă de ceasuri italiene de la marca D1 Milano!


Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.