Frumusețe transparentă cu o strălucire astrală - Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic

Paul Rich

Frumusețe transparentă cu o strălucire astrală - Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

11 ianuarie 2024

Înființat în 2017, brandul Paul Rich produce ceasuri într-un stil mai degrabă clasic, dar care nu sunt lipsite de un șiretlic ușor croșetat care le adaugă caracter. După cum declară producătorul, modelele combină ideile americane cu o inimă europeană. Marca pune un mare accent pe materiale moderne și pe un design rafinat, așa cum o demonstrează cel mai recent Paul Rich skeleton.

  • Marca Paul Rich a prezentat un nou model cu un design remarcabil și un cadran schelet.
  • Ceasul dispune de o mișcare automată, care poate fi vizualizată atât prin cadranul scheletat, cât și prin spatele transparent al carcasei.
  • Modelul este disponibil la Eceasuri.ro.
  • Mai multe informații despre ceasuri pot fi găsite pe blogul nostru.

Frumusețe transparentă - Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic

Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Galaxy Automatic 794356187415 are un cadran scheletat extrem de interesant și un capac transparent. Un astfel de design demonstrează angajamentul mărcii de a explora concepte inovatoare în orologerie. Acest tip de soluție vă permite să priviți în interiorul ceasului și să admirați funcționarea mecanismului complicat. Acesta utilizează un mecanism japonez Seiko NH70 cu mișcare automată, cu 24 de bijuterii și o rezervă de putere de 41 de ore.

Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Galaxy cadran automat

Paul Rich Astro Astro Skeleton Galaxy Automatic, sau prin trudă spre stele cu un design modern

Ceasul este inspirat de astronomie, motiv pentru care motto-ul latin "Per Aspera Ad Astra", sau "Through hardship to the stars", este gravat pe spatele carcasei, sub cadranul smălțuit. La modelul Astro Skeleton, unele părți ale cadranului schelet și suprafața plicului au primit finisajul mat caracteristic mărcii Paul Rich, care conferă un design sofisticat componentelor ceasului. Acest finisaj face ca aceste suprafețe să strălucească, reflectând lumina și adăugând strălucire ceasului.

Paul Rich Astro Astro Skeleton Galaxy Capac automat

Învelișul din oțel inoxidabil negru a fost conceput pentru a se adapta la forma naturală a încheieturii mâinii, asigurând o purtare confortabilă. Conectată la plic este o curea neagră din silicon cu un strat antistatic. Acest tip de curea este confortabil de purtat și ușor de întreținut din punct de vedere igienic. Rezistența la apă a ceasului este estimată la 5 ATM. Etanșeitatea plicului este întărită și mai mult de fundul de carcasă înșurubat.

Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Galaxy sticlă automată

Cadranul scheletat, care este completat de mâini umplute cu luminescență, este acoperit cu sticlă minerală armată cu un strat de safir. O astfel de sticlă combină durabilitatea și eleganța. Stratul de safir nu numai că sporește durabilitatea, rezistența la zgârieturi și la impact, dar sporește și claritatea și reduce strălucirea, contribuind atât la durabilitatea, cât și la atractivitatea vizuală a ceasului.


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.