Compuneți-vă cu noi setul de haine pentru școală. Ceasuri GPS pentru copii care merită luate în considerare

TOP

Compuneți-vă cu noi setul de haine pentru școală. Ceasuri GPS pentru copii care merită luate în considerare

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

28 august 2023

Începutul anului școlar se apropie cu pași repezi. Pentru unii este primul, pentru alții următorul. Sfârșitul lunii august este asociat cu completarea trusei școlare - căutăm manuale, un ghiozdan sau articole de papetărie. Cu toate acestea, merită să ai grijă și de siguranța copilului tău, așa că vin în întâmpinarea ta cu o trecere în revistă a ceasurilor cu GPS pentru copii.

Funcția GPS într-un smartwatch - cum funcționează?

GPS, sistemul de poziționare globală, folosește pentru a funcționa o rețea de sateliți plasați pe orbita Pământului, a căror sarcină este de a determina locația cu o precizie de câțiva metri. Pentru ca dispozitivul să capteze corect semnalul, acesta trebuie să se afle în raza de acțiune a sateliților. Semnalul poate fi blocat în interior, într-o zonă dens împădurită sau într-un tunel. Un ceas cu un modul GPS pentru copii nu numai că indică punctul în care se află dispozitivul, dar vă permite, de asemenea, să urmăriți traseul acestuia și, în unele modele, să îl trasați.

ceas gps pentru copii

Ceasuri cu GPS pentru copii - sugestiile noastre

Vă invit la o trecere în revistă a ceasurilor inteligente demne de luat în seamă pentru copii cu opțiune GPS care sunt disponibile în magazinul nostru. Modelele pe care vi le voi sugera vă vor ajuta să fiți la curent cu locul în care se află copilul dvs. în acest moment și vă vor permite să reacționați rapid dacă este necesar. Un ceas pentru o fată sau poate pentru un băiat? Există câte ceva pentru fiecare!

Garett Kids Focus smartwatch 4G RT

Linia Garett Kids Focus 4G RT de ceasuri inteligente pentru copii Garett Kids Focus 4G RT se concentrează pe nevoile celor mici și îi sprijină pe părinți în a avea grijă de siguranța lor. Ceasurile din gamă sunt dotate cu localizare GPS și geo-fencing, o funcție care vă permite să desemnați o zonă sigură pentru copilul dvs. și vă alertează atunci când acesta iese din limite.

Garett Kids Focus smartwatch

Ascultarea de la distanță, precum și apelurile vocale și video, vă permit să verificați discret ce se întâmplă în mediul înconjurător al copilului dvs. sau pur și simplu să vorbiți cu acesta și să vedeți pe cameră dacă este bine. Butonul SOS permite apelarea automată a unui număr de urgență prestabilit, de exemplu către un părinte. Copilul îl poate folosi în orice moment când simte un pericol. Ceasul este echipat cu un slot pentru cartela nano SIM. După ce îl introduceți în dispozitiv, se pot efectua și primi apeluri de pe smartwatch.

Meniul în limba poloneză face ca operarea modelului să fie simplă și intuitivă, ecranul IPS oferă o imagine clară și saturată, iar rezistența la apă IP67 protejează ceasul de stropiri. Ceasul inteligent este disponibil în trei versiuni de culoare: negru (5904238483909), roz(5904238483923) și albastru(5904238483916).

Pacific 30 4G LTE SIM 4G LTE pentru copii smartwatch

O altă propunere este linia 30 de la brandul Pacific. Aceste smartwatch-uri pentru copii sunt echipate cu conectivitate 4G LTE și un slot pentru cartela SIM, astfel încât ceasul poate fi folosit ca un telefon. Camera HD permite realizarea de apeluri video și fotografii.

În ceea ce privește funcțiile legate de siguranța copilului, veți găsi un GPS care vă permite să vă localizați copilul, posibilitatea de a defini o zonă sigură, accesul la istoricul locației și o funcție SOS.

Pacific 30 4G LTE SIM pentru copii smartwatch

Acest ceas electronic pentru copii dispune, de asemenea, de alarmă, pedometru, acces la WhatsApp, cronometru, calculator, jocuri, sistem de recompense în aplicație, orar sau lanternă. O funcție utilă este posibilitatea de a bloca smartwatch-ul pe durata lecției, astfel încât copilul să se poată concentra pe deplin asupra studiilor. Ca și în cazul precedent, și în acest caz există posibilitatea de a alege între variantele roz (PC00314), negru(PC00313) și albastru(PC00315).

Ceasul inteligent pentru copii Manta Kevin

Ceasul inteligent Manta Kevin pentru copii este, de asemenea, o opțiune care merită. Acest model vă permite, de asemenea, să efectuați apeluri de la încheietura mâinii datorită unui slot pentru cartela SIM încorporat. Acesta are memorie pentru 15 numere de contact și permite apelarea a până la trei numere SOS. Între timp, camera foto oferă o opțiune de apel video. Un geo-fence și GPS sunt alte facilități care vă vor ajuta să fiți la curent cu ceea ce se întâmplă cu copilul dvs. și unde se află în acest moment.

Ceasul inteligent pentru copii Manta Kevin

Un ceas deșteptător, un calculator și până la 7 jocuri încorporate sunt facilități suplimentare cu care este echipat acest ceas inteligent.

Întoarceți-vă în siguranță la școală cu un smartwatch cu opțiune GPS

Asigurați siguranța întoarcerii la școală a copilului dvs. investind într-un smartwatch cu GPS. Fiți la curent cu locația copilului dvs. și cu ceea ce se întâmplă în prezent cu el. Sper ca prezentarea generală prezentată aici să vă ușureze alegerea!


Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.