Adesea asociem țări precum Elveția, Germania și Rusia cu construcția de accesorii luxoase și perfect finisate. Anii de tradiție în domeniul orologeriei fac ca mulți dintre noi să opteze pentru ceasuri provenind chiar din aceste țări. Și ce au de spus producătorii asiatici în această privință? Descoperiți prestigioasele ceasuri Fiyta!

citește pe

Ceasuri Fiyta

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Fiyta watches este o marcă care a petrecut mulți ani ridicându-și abilitățile de ceasornicărie pentru a crea modele de top. Astăzi, este una dintre cele mai recunoscute mărci de lux care construiește ceasuri folosind cele mai bune materiale. Cu ce vă va surprinde Fiyta?

Istoria interesantă a mărcii Fiyta

Marca Fiyta și-a început activitatea în 1987 și a pornit-o cu un C mare. Încă de la început, a fost urmată de cele mai luxoase mărci de ceasuri din Europa. Încă din 1990, Fiyta a încântat pe toată lumea prin crearea unui ceas al cărui înveliș era realizat din tungsten, un metal gri închis caracterizat de o duritate și o puritate peste medie. Punctul culminant al succesului de până atunci al mărcii a fost listarea sa la bursă în 1993. La începutul secolului XXI, Fiyta a fost invitată la unul dintre cele mai renumite târguri de orologerie, salonul de ceasuri și bijuterii Baselworld din Basel. Acest lucru a permis mărcii să depășească grupul de clienți asiatici și să devină recunoscută și apreciată în întreaga lume. Astăzi, marca este foarte populară printre clienții din întreaga lume. Pasionații de orologerie apreciază abordarea sa originală a designului, utilizarea celor mai bune materiale și mecanismele unice care pun în mișcare aceste mici opere de artă.

Pentru ce sunt atât de apreciate ceasurile Fiyta?

Ceasurile Fiyta sunt modele cu un potențial foarte ridicat. Marca a devenit populară prin abordarea creativă a orologeriei, prin utilizarea mecanismelor celor mai buni designeri din China, prin materialele selectate care sunt invidiate de alte mărci și prin marketingul original care a făcut ca Fiyta să fie populară în întreaga lume. De ce este acest brand unic? Răspunsul este simplu - nu produce un alt ceas de buget, ci creează dispozitive cu suflet pe care clienții pretențioși și le pot permite. Așadar, dacă doriți să intrați în grupul restrâns al posesorilor de ceasuri de lux și originale, atunci verificați oferta brandului Fiyta - cu siguranță vă va surprinde pozitiv!

Ceasurile Fiyta - o prezentare generală a celor mai interesante colecții

Fiecare ceas Fiyta este un rafinament în fiecare detaliu. Fiecare serie prezintă elemente unice, uneori absente din modelele oricărei alte mărci. Cea mai notabilă dintre acestea este linia Speacemaster, al cărei design amintește de ceasurile prețioase care au fost duse în spațiu. Trebuie menționat faptul că brandul Fiyta a primit drepturi exclusive pentru a echipa cu ceasuri toți taikonauturile, echivalentul rusesc al cosmonauților și al astronauților americani. Aceste modele sunt o adevărată încântare pentru orice fan al spațiului.

Pentru iubitorii de eleganță și prestigiu, recomandăm colecția Millenium Light. Aceasta prezintă elemente realizate din aur, argint și platină. Unele modele prezintă, de asemenea, indici în formă de diamant. Așadar, dacă sunteți un fan al ceasurilor originale și clasice, care vor arăta perfect cu un costum sau o rochie, decideți-vă pentru ceasurile Fiyta Millenium Light.

Magazinul de ceasuri Fiyta din Varșovia

Fiyta este o manufactură chineză înfloritoare care își creează ceasurile cu dragoste și dedicare. În magazinul nostru Zegarownia.pl veți găsi colecții de ceasuri Fiyta pentru bărbați și femei. Cufundați-vă în lumea ceasurilor perfecte pentru orice ocazie!

Distribuitor oficial Fiyta - Magazin autorizat - Distribuitor.

Magazinul Zegarownia este un distribuitor autorizat al mărcii Fiyta. Vizitați magazinul nostru staționar sau online, unde puteți alege un ceas care să se potrivească stilului dvs. unic. Veți găsi la noi ceasurile Fiyta la cele mai bune prețuri de pe piață.