-14%

241609 Ceas Dama Victorinox Maverick Small Victorinox Maverick Small

2.523,00 Lei 2.178,00 Lei 345,00 Lei mai ieftin Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 2.523,00 Lei Instalments 0%: 15 x 145,20 Lei
În stoc. Expediere astăzi de la depozit.
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ajustarea brățării (9,90 Lei) Poți ajusta acest produs în funcție de circumferința încheieturii tale. Vom scurta brățara la dimensiunea specificată de tine. Vezi detaliile acestui serviciu în secțiunea Ajustarea brățării
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Victorinox 241609

Ceasul elegant Victorinox Maverick Small 241609 este ceasul perfect pentru orice femeie - fie că este vorba de o ținută casual sau mai serioasă. Pentru plic și curea s-a folosit oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cadranul albastru închis prezintă data și ora militară - sistem de 24 de ore. În plus, Maverick Small 241609 are o lunetă rotativă unidirecțională cu o scală de cronometrare. Cadranul este protejat de o sticlă de safir cu un strat triplu anti-reflexie. Mișcarea elvețiană cu cuarț este responsabilă pentru funcționarea ceasului, ceea ce garantează fiabilitatea. Rezistența la apă a ceasului în clasa 10 ATM protejează împotriva stropilor majore. Calitatea elvețiană la un nivel înalt merge mână în mână cu stilul elegant și clasic al ceasului, care este ideal pentru multe femei.

Victorinox Maverick Small - calitate superioară și practicitate

Ceasul Victorinox Maverick Small 241609 este un model care va fi potrivit pentru orice ocazie - atât mai formală, cât și cea de zi cu zi. Lansat într-o versiune clasică, modelul este o opțiune excelentă pentru femeile cărora le plac accesoriile durabile. Modelul Victorinox este alcătuit dintr-un plic rotund și o brățară, care sunt realizate din oțel inoxidabil și acoperite cu un strat argintiu. Cadranul analogic albastru a fost proiectat astfel încât ora să fie lizibilă în orice condiții - pe mâini și indici a fost aplicat compusul Super-LumiNova. De asemenea, ceasul dispune de data zilei din lună, ora de vară, luneta rotativă, fundul carcasei înșurubat și indicator de baterie descărcată.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - o tradiție de peste 130 de ani

Victorinox AG este o companie elvețiană de familie care este acum celebră în întreaga lume pentru legendarul său cuțit elvețian, fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Compania de cuțite a fost fondată în 1884 de Karl Elsner în satul Ibach (în canionul Schwyz). A fost fondată cu scopul de a reduce șomajul și de a preveni emigrarea în masă. În curând, compania a început să se dezvolte rapid, ceea ce a influențat prestigiul mărcii în țară, și astfel - în 1891, primul transport de cuțite a fost livrat armatei elvețiene. Acesta a fost un an de referință care a permis crearea unei colecții de cuțite pentru soldați. Dezvoltarea continuă a companiei i-a permis să devină unul dintre cei mai importanți producători de cuțite de pe piața mondială. Astăzi, pe lângă cuțite, ne putem bucura, printre altele, de ceasurile Victorinox, care combină precizia, fiabilitatea și durabilitatea elvețiană.

Carcasă Victorinox Maverick Small

Design excelent și funcționalitate extinsă

Ceasul Victorinox Maverick Small 241609 este format din:

  • Mișcare elvețiană cu cuarț Ronda 705 alimentată de o baterie.
  • Învelișul rotund și brățara din oțel inoxidabil, care a fost acoperit cu un strat elegant de culoare argintie.
  • Cadran analogic proiectat într-o culoare albastră de bun gust.
  • Sticlădin cristal de safir rezistentă la zgârieturi, cu triplă acoperire antireflex.
  • Indicator de dată pentru ziua lunii poziționat în apropierea poziției de la ora 6.
  • Mâini și indici acoperiți cu Super-LumiNova®.
  • Fundul carcasei înșurubat.
  • Luneta pivotantă.
  • Indicator de baterie descărcată.

Rezistență la apă

Rezistența la apă a ceasului a fost setată la 100 de metri, ceea ce permite un contact mai mare cu apa, de exemplu, atunci când înotați în piscină sau faceți scufundări la adâncimi mici, fără a fi nevoie să scoateți dispozitivul.

Garanție

Ceasul Victorinox Maverick Small 241609 este însoțit de o garanție de cinci ani din partea producătorului și este ambalat în cutia originală. Garanția include, de asemenea, o înlocuire gratuită a bateriei în primul an de utilizare, dar numai în cazul în care bateria este complet uzată (descărcată).

Ce se află în cutie?

  • Garanție internațională de 5 ani, realizată de Victorinox Swiss Army
  • " Manual de utilizare
  • " Cutie de marcă Victorinox

Mai multe informații Victorinox 241609

Model 241609
EAN 7630000716170
Brand Victorinox
Tip Pentru femei
Garanție 5 ani
Rezistent la apă 100 de metri
Mecanism Quartz
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 34.00 mm
Culoare cadran Albastru inchis
Geam Safir
Tipul de curea Oțel inoxidabil
Culoare curea Argintiu
Latime curea 18.00 mm

Recenzii despre Victorinox Maverick Small 241609

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere