241839 Ceas Dama Victorinox Alliance XS Victorinox Alliance XS

Evaluarea clienților: 5
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ajustarea brățării (9,90 Lei) Poți ajusta acest produs în funcție de circumferința încheieturii tale. Vom scurta brățara la dimensiunea specificată de tine. Vezi detaliile acestui serviciu în secțiunea Ajustarea brățării
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Victorinox 241839

Ceasul elegant Victorinox Alliance XS 241839 este ideal pentru femeile care caută un model de bijuterie care să completeze atât stilul business, cât și pe cel de seară. Designerii și inginerii s-au străduit să realizeze un aparat caracterizat de un design original și o manoperă de înaltă calitate. Ceasul este alcătuit dintr-o carcasă și o brățară din oțel, un cadran analogic de culoare neagră și o sticlă de safir cu triplu strat antireflex care îl protejează. O mișcare elvețiană cu cuarț, alimentată de o baterie, este responsabilă de mersul precis al dispozitivului. Rezistența la apă a ceasului este setată la 100 de metri, ceea ce permite un contact mai mare cu apa, cum ar fi la înot și scufundări fără scafandru. Produsul beneficiază de o garanție de 5 ani de la data achiziției și este ambalat în cutia originală.

Victorinox Alliance XS - frumusețe unică și calitate superioară

Producătorii de ceasuri Victorinox acordă o mare atenție manoperei lor - toate modelele lansate sunt o garanție a celei mai înalte calități dintre ceasurile disponibile pe piață. Seria Alliance XS impresionează nu numai prin calitatea sa, ci și prin designul său subtil. Culorile universale și designul unic decid ca modelul Victorinox 241839 să atragă atenția fiecărei femei care apreciază clasa și eleganța. Designerii au avut grijă de detaliile minuțioase, dotând modelul cu un cadran negru, indici clasici sub formă de cifre arabe și o nuanță frumoasă de argintiu cu care sunt acoperite elementele din oțel.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - o tradiție de peste 130 de ani

Victorinox AG este o companie elvețiană de familie, care este acum celebră în întreaga lume pentru legendarul său cuțit elvețian, fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Compania de cuțite a fost fondată în 1884 de Karl Elsner în satul Ibach (în canionul Schwyz). A fost fondată cu scopul de a reduce șomajul și de a preveni emigrarea în masă. În curând, compania a început să se dezvolte rapid, ceea ce a influențat prestigiul mărcii în țară, și astfel - în 1891, primul transport de cuțite a fost livrat armatei elvețiene. Acesta a fost un an de referință care a permis crearea unei colecții de cuțite pentru soldați. Dezvoltarea continuă a companiei i-a permis să devină unul dintre cei mai importanți producători de cuțite de pe piața mondială. Astăzi, pe lângă cuțite, ne putem bucura, printre altele, de ceasurile Victorinox, care combină precizia, fiabilitatea și durabilitatea elvețiană.

zegarek-damski-victorinox-alliance-xs-241839_001

Cea mai bună manoperă încapsulată într-un design unic

Ceasul de damă Victorinox Alliance XS 241839 este compus din:

  • Un plic rotund și o brățară, care sunt realizate din oțel inoxidabil hipoalergenic și acoperite cu un strat argintiu
  • Cadran negru, care a fost periat până la un finisaj foarte lucios
  • Indici și mâini acoperite cu material Super Luminova pentru o vizibilitate sporită
  • Mișcare de precizie cu cuarț, alimentată de o baterie
  • Sticlă din cristal de safir rezistentă la zgârieturi, cu triplă acoperire antireflexie
  • Fundul carcasei înșurubat
  • Indicator de baterie descărcată

Rezistență la apă

Rezistența la apă a fost fixată la 100 de metri - acest lucru înseamnă că ceasul poate fi folosit pentru înot și scufundări fără un tub de acvariu, fără să vă faceți griji cu privire la coroziunea mecanismului.

Garanție

Ceasul pentru femei Victorinox Alliance XS 241839 este ambalat în cutia sa originală și are o garanție de cinci ani . Garanția include, de asemenea, o înlocuire gratuită a bateriei în primul an de utilizare, dar numai în cazul în care bateria este complet uzată (descărcată).

Ce se află în cutie?

  • Garanție internațională de 5 ani, realizată de Victorinox Swiss Army
  • " Manual de utilizare
  • " Cutie de marcă Victorinox

Mai multe informații Victorinox 241839

Model 241839
EAN 7630000734884
Brand Victorinox
Tip Pentru femei
Garanție 5 ani
Rezistent la apă 100 de metri
Mecanism Quartz
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 28.00 mm
Grosimea carcasă 8.10 mm
Culoare cadran Negru
Geam Safir
Tipul de curea Oțel inoxidabil
Culoare curea Argintiu
Latime curea 12.00 mm

Recenzii despre Victorinox Alliance XS 241839 (1)

Evaluarea clienților: 5
Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:
  1. 25.04.2023
    100%
    Foarte fin și delicat, pur și simplu îmi plac ceasurile de genul acesta. Este foarte plăcut de purtat și de aceea cred că voi rămâne la Victorinox. Indicatorul de baterie este foarte util aici, nu trebuie să mă tem că mi se va termina bateria și voi rămâne fără ceas.
    Kasia Client verificat
    Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.

Negociere


var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }