-15%

Verificați cum arată ceasulse potrivește încheieturii dvs.

Watch's visualization

Încearcă-ți ceasul

Watch's visualization
Mână:
Circumferința încheieturii (cm): Vedeți cum se măsoară »
Vedeți cum se măsoară »
Lățimea carcasei 35 mm
Lățimea curelei 17 mm

241831 Ceas Dama Victorinox Alliance Small Victorinox Alliance Small

Evaluarea clienților: 5
2.312,00 Lei 1.964,00 Lei 348,00 Lei mai ieftin Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 2.312,00 Lei Instalments 0%: 15 x 130,93 Lei Pay for 30 days
Doriți să primiți o notificare atunci când va fi disponibil?
Introduceți adresa dvs. de e-mail:
și primiți un e-mail atunci când este disponibilă
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ajustarea brățării (9,90 Lei) Poți ajusta acest produs în funcție de circumferința încheieturii tale. Vom scurta brățara la dimensiunea specificată de tine. Vezi detaliile acestui serviciu în secțiunea Ajustarea brățării
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Victorinox 241831

Ceasul elegant Victorinox Alliance Small 241831 este format dintr-o brățară argintie-aurie, o carcasă argintie din oțel inoxidabil și un cadran din mamă-perlă decorat cu cristale Swarovski. O sticlă de safir cu triplu strat antireflex și o rezistență la apă de 100 de metri protejează modelul de deteriorări și distrugeri majore. Mecanismul care conduce activitatea ceasului este Ronda 705 - cuarț, elvețian. Produsul este însoțit de o garanție de 5 ani de la data achiziției și este ambalat în cutia originală.

Victorinox Alliance Small - frumusețe unică și calitate superioară

Producătorii de ceasuri Victorinox acordă o mare atenție manoperei lor - toate modelele lansate sunt o garanție a celei mai înalte calități dintre ceasurile disponibile pe piață. Seria Alliance Small impresionează prin finețea și subtilitatea sa, precum și prin combinația delicată de culori. Cadranul din mamă-perlă cu cristale Swarovski este un exemplu de lux și stil glamour. Alegerea materialelor face ca ceasul să fie de cea mai înaltă calitate. Cadranul este asortat cu carcasa argintie și aurie. Alliance Small 241831 se caracterizează prin atenția acordată detaliilor și prin caracteristici precum cristalul de safir cu strat triplu reflectorizant, afișajul circular al datei și fundul carcasei înșurubat.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - o tradiție de peste 130 de ani

Victorinox AG este o companie elvețiană de familie, care este în prezent renumită în întreaga lume pentru legendarul săucuțit elvețian, fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Compania de cuțite a fost fondată în 1884 de Karl Elsner în satul Ibach (în canionul Schwyz). A fost fondată cu scopul de a reduce șomajul și de a preveni emigrarea în masă. Compania a început în curând să se dezvolte rapid, ceea ce a influențat prestigiul mărcii în țară, și astfel - în 1891, primul transport de cuțite a fost livrat armatei elvețiene. Acesta a fost un an de referință care a permis crearea unei colecții de cuțite pentru soldați. Dezvoltarea continuă a companiei i-a permis să devină unul dintre cei mai importanți producători de cuțite de pe piața mondială. Astăzi, pe lângă cuțite, ne putem bucura, printre altele, de ceasurile Victorinox, care combină precizia, fiabilitatea și durabilitatea elvețiană.

Victorinox Alliance Small 241831

Cea mai bună manoperă încapsulată într-un design unic

Ceasul de damă Victorinox Alliance Small 241831 este compus din:

  • Un plic rotund și o brățară, care sunt realizate din oțel inoxidabil hipoalergenic și acoperite cu argint
  • Cadran original de mamă-perlă, atrăgător pentru ochi, decorat cu 11 cristale Swarovski strălucitoare
  • Indici și mâini acoperite cu material Super Luminovapentru o vizibilitate sporită
  • Mișcare de precizie cu cuarț, alimentată cu baterii - Ronda 705
  • Sticlă din cristal de safir rezistentă la zgârieturi, cu triplă acoperire antireflexie
  • Contor de dată rotund la ora 6
  • Fundul carcasei înșurubat
  • Indicator de baterie descărcată

Rezistența la apă

Rezistența la apă a fost stabilită la 100 de metri - acest lucru înseamnă că ceasul poate fi utilizat pentru înot și scufundări fără un tub de acvariu, fără a vă face griji cu privire la coroziunea mecanismului.

Garanție

Ceasul de damă Victorinox Alliance Small 241831 este ambalat în cutia sa originală și este însoțit de o garanție de cinci ani. Garanția include, de asemenea, înlocuirea gratuită a bateriei în primul an de utilizare, dar numai în cazul în care bateria este complet uzată (descărcată).

zegarek-damski-victorinox-alliance-xs-241840_006

Ce se află în cutie?

  • Garanție internațională de 5 ani, realizată de Victorinox Swiss Army
  • " Manual de utilizare
  • " Cutie de marcă Victorinox

Mai multe informații Victorinox 241831

Model 241831
EAN 7630000733450
Brand Victorinox
Tip Pentru femei
Garanție 5 ani
Rezistent la apă 100 de metri
Mecanism Quartz
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 35.00 mm
Grosimea carcasă 8.10 mm
Culoare cadran Mărgăritar
Geam Safir
Tipul de curea Oțel inoxidabil
Culoare curea Argintiu-Auriu
Latime curea 17.00 mm

Recenzii despre Victorinox Alliance Small 241831 (1)

Evaluarea clienților: 5
Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:
  1. 25.04.2023
    100%
    Un ceas clasic, simplu. Am fost captivată de cristalele Swarovski care înlocuiesc cifrele tradiționale. Îl recomand din toată inima oricărei femei.
    Łucja Szwarc Client verificat
    Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.

Negociere