-10%

Verificați cum arată ceasulse potrivește încheieturii dvs.

Watch's visualization

Încearcă-ți ceasul

Watch's visualization
Mână:
Circumferința încheieturii (cm): Vedeți cum se măsoară »
Vedeți cum se măsoară »
Lățimea carcasei 43 mm
Lățimea curelei 22 mm

241791 Ceas Barbatesc Victorinox Maverick Chronograph Victorinox Maverick Chronograph

Evaluarea clienților: 5
3.118,00 Lei 2.806,00 Lei 312,00 Lei mai ieftin Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 3.118,00 Lei Instalments 0%: 15 x 187,07 Lei
Doriți să primiți o notificare atunci când va fi disponibil?
Introduceți adresa dvs. de e-mail:
și primiți un e-mail atunci când este disponibilă
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ajustarea brățării (9,90 Lei) Poți ajusta acest produs în funcție de circumferința încheieturii tale. Vom scurta brățara la dimensiunea specificată de tine. Vezi detaliile acestui serviciu în secțiunea Ajustarea brățării
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Victorinox 241791

Ceasul elegant Victorinox Maverick Chronograph 241791 este ceasul perfect pentru un bărbat - fie că este vorba de o ținută casual sau mai serioasă. Pentru fabricarea plicului a fost utilizat oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cadranul albastru închis prezintă data lunii și ziua lunii. În plus, Maverick Chronograph 241791 are o lunetă rotativă unidirecțională cu funcții de cronograf și tahometru. Cadranul este protejat de un geam de safir cu triplu strat anti-reflexie. Pentru confortul purtătorului, brățara este realizată din oțel inoxidabil. O mișcare elvețiană cu cuarț este responsabilă pentru funcționarea ceasului, ceea ce garantează fiabilitatea. Rezistența la apă a ceasului în clasa 10 ATM protejează împotriva stropilor mai mari. Calitatea elvețiană la un nivel înalt merge mână în mână cu stilul elegant și clasic al ceasului, care este perfect pentru mai mult de un bărbat.

Victorinox - cea mai bună calitate și practicitate

Victorinox Maverick Cronograph 241791 este un ceas care va funcționa pentru orice bărbat cu un stil de viață activ. Ceasul este echipat cu un cronograf și un nivel de rezistență la apă de 100, astfel încât se va dovedi util în multe situații diferite. Acest model este, de asemenea, excelent pentru bărbații cărora le pasă și de aspectul elegant al dispozitivului. Modelul este alcătuit dintr-o carcasă rotundă și o brățară, care sunt realizate din oțel inoxidabil de culoare argintiu-auriu. Cadranul analogic albastru a fost proiectat astfel încât ora să fie lizibilă în orice condiții - pe mâini și indici a fost aplicat compusul Super-LumiNova. Printre alte caracteristici ale acestui model se numără un tahimetru, data zilei din lună, luneta rotativă, fundul carcasei înșurubat și coroana de protecție.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - o tradiție de peste 130 de ani

Victorinox AG este o companie elvețiană de familie care este acum celebră în întreaga lume pentru legendarul săucuțit elvețian, fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Compania de cuțite a fost fondată în 1884 de Karl Elsner în satul Ibach (în canionul Schwyz). A fost fondată cu scopul de a reduce șomajul și de a preveni emigrarea în masă. În curând, compania a început să se dezvolte rapid, ceea ce a influențat prestigiul mărcii în țară, și astfel - în 1891, primul transport de cuțite a fost livrat armatei elvețiene. Acesta a fost un an de referință care a permis crearea unei colecții de cuțite pentru soldați. Dezvoltarea continuă a companiei i-a permis să devină unul dintre cei mai importanți producători de cuțite de pe piața mondială. Astăzi, pe lângă cuțite, ne putem bucura, printre altele, de ceasurile Victorinox, care combină precizia, fiabilitatea și durabilitatea elvețiană.

Victorinox Maverick Cronograf 241791

Design excelent și funcționalitate extinsă

Ceasul pentru bărbați Victorinox Maverick Cronograf 241791 este format din:

  • Mișcare elvețiană cu cuarț Ronda 5030.D, care este alimentată de o baterie.
  • Înveliș rotund și brățară rotundă din oțel inoxidabil de culoare argintiu-auriu.
  • Cadran analogic, albastru marin.
  • Sticlă din cristal de safir rezistentă la zgârieturi, cu triplu strat anti-reflexie.
  • Funcție dedată la ora 6.
  • Mâini și indici acoperiți cu Super-LumiNova.
  • Cronograf.
  • Tachimetru.
  • Fundul carcasei înșurubat.
  • Luneta pivotantă.

Rezistență la apă

Rezistența la apă a ceasului a fost setată la 100 de metri, ceea ce permite un contact mai mare cu apa, de exemplu, atunci când înotați în piscină sau faceți scufundări la adâncimi mici, fără a fi nevoie să scoateți dispozitivul.

Garanție

Ceasul pentru bărbați Victorinox Maverick Cronograph 241791 este livrat cu o garanție de5 ani din partea producătorului și este ambalat în cutia originală. Garanția include, de asemenea, o înlocuire gratuită a bateriei în primul an de utilizare, dar numai în cazul în care bateria este complet uzată (descărcată).

cutie victorinox

Ce se află în cutie?

  • Garanție internațională de 5 ani, realizată de Victorinox Swiss Army
  • " Manual de utilizare
  • " Cutie de marcă Victorinox

Mai multe informații Victorinox 241791

Model 241791
EAN 7630000726643
Brand Victorinox
Tip Pentru bărbați
Garanție 5 ani
Rezistent la apă 100 de metri
Mecanism Quartz
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 43.00 mm
Culoare cadran Albastru inchis
Geam Safir
Tipul de curea Oțel inoxidabil
Culoare curea Argintiu-Auriu
Latime curea 22.00 mm

Recenzii despre Victorinox Maverick Chronograph 241791 (1)

Evaluarea clienților: 5
Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:
  1. 25.04.2023
    100%
    Recomand, confortabil, elegant. Poți să o arăți, foarte precisă. Fratele meu mi-a recomandat această companie, am decis să risc și nu regret.
    Filip Client verificat
    Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.

Negociere