-14%

Verificați cum arată ceasulse potrivește încheieturii dvs.

Watch's visualization

Încearcă-ți ceasul

Watch's visualization
Mână:
Circumferința încheieturii (cm): Vedeți cum se măsoară »
Vedeți cum se măsoară »
Lățimea carcasei 43 mm
Lățimea curelei 21 mm

241726 Ceas Barbatesc Victorinox I.N.O.X. Paracord Victorinox I.N.O.X. Paracord

2.734,00 Lei 2.360,00 Lei 374,00 Lei mai ieftin Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 2.734,00 Lei Instalments 0%: 15 x 157,33 Lei
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Victorinox 241726

Brandul Victorinox are nevoie de cea mai mare precizie în fabricarea fiecărui ceas. Modelul Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 este o garanție a celei mai înalte calități, iar acest lucru este confirmat de cele 130 de teste extreme de rezistență la care a fost supus dispozitivul. Precizia mersului este asigurată de mișcarea elvețiană cu cuarț Ronda 715, acționată de o baterie. Învelișul rotund este turnat din oțel inoxidabil de înaltă calitate (316L) și este suspendat de o curea inovatoare din paracord, realizată din cablu de parașutist. Cadranul negru prezintă indici și mâini cu acoperire luminescentă pentru o lizibilitate totală în întuneric. La salvarea de lumina intensă a soarelui se află sticla de safir cu triplu strat antireflex, care reduce la minimum intensitatea luminii reflectate. Rezistența la apă de 200 de metri permite înotul și scufundările, fără posibilitatea ca apa să pătrundă în interiorul ceasului. Produsul beneficiază de o garanție de 5 ani și este ambalat în cutia originală, având în interior un protector de busolă.

Victorinox - calitate superioară și practicitate

Ceas pentru bărbați Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 este soluția pentru toți cei care apreciază cea mai înaltă manoperă elvețiană combinată cu o precizie extremă. Este o combinație de forță, robustețe, curaj și spirit de observație ascuțit, care se exprimă prin: plic argintiu, curea neagră din material paracord împletit manual și sticlă de safir cu triplu strat antireflex. Cadranul a fost echipat cu un afișaj al datei pentru ziua lunii. O rezistență la apă de 200 de metri înseamnă că proprietarul acestui model poate înota și face scufundări cu ceasul la încheietura mâinii. Acesta este un model care le permite bărbaților să elibereze adevăratul războinic din ei înșiși.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - o tradiție de peste 130 de ani

Victorinox AG este o companie elvețiană, deținută de o familie, care este acum celebră în întreaga lume pentru legendarul său cuțit elvețian, fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate. Compania de cuțite a fost fondată în 1884 de Karl Elsner în satul Ibach (în canionul Schwyz). A fost fondată cu scopul de a reduce șomajul și de a preveni emigrarea în masă. În curând, compania a început să se dezvolte rapid, ceea ce a influențat prestigiul mărcii în țară, și astfel - în 1891, primul transport de cuțite a fost livrat armatei elvețiene. Acesta a fost un an de referință care a permis crearea unei colecții de cuțite pentru soldați. Dezvoltarea continuă a companiei i-a permis să devină unul dintre cei mai importanți producători de cuțite de pe piața mondială. Astăzi, pe lângă cuțite, ne putem bucura, printre altele, de ceasurile Victorinox, care combină precizia, fiabilitatea și durabilitatea elvețiană.

Ceas pentru bărbați Victorinox I.N.O.X. Paracord

Design excelent și cele mai bune materiale

Ceasul pentru bărbați Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 are numeroase funcții, cum ar fi:

  • Mișcare cu cuarț alimentată cu baterii.
  • Înveliș fabricat din oțel inoxidabil argintiu 316L.
  • Cureaua textilă din paracord (realizată din coardă de parașută) de culoare neagră.
  • Sticlă din cristal de safir cu triplu strat antireflex care acoperă cadranul - extrem de rezistentă la zgârieturi și spargere.
  • Cadran analogic negru.
  • Funcție de dată cu ziua lunii poziționată între orele 4 și 5.
  • Coroană înșurubată.
  • Fundul carcasei înșurubat.
  • Indicator de baterie descărcată.

Rezistent la apă.

Stabilit la 20 ATM, ratingul de impermeabilitate asigură un contact sigur cu apa, fără teama de inundații atunci când înotați sau faceți scufundări.

Garanție

Ceasul pentru bărbați Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726 este ambalat în cutia sa originală și este livrat cu o garanție de cinci ani. Garanția include, de asemenea, înlocuirea gratuită a bateriei în primul an de utilizare, dar numai în cazul în care bateria este complet uzată (descărcată).

Ce se află în cutie?

  • Garanție internațională de 5 ani, realizată de Victorinox Swiss Army
  • " Manual de utilizare
  • " Cutie de marcă Victorinox

Mai multe informații Victorinox 241726

Model 241726
EAN 7630000721082
Brand Victorinox
Tip Pentru bărbați
Garanție 5 ani
Rezistent la apă 200 de metri
Mecanism Quartz
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 43.00 mm
Grosimea carcasă 13.60 mm
Culoare cadran Negru
Geam Safir
Tipul de curea Paracord
Culoare curea Negru
Latime curea 21.00 mm

Recenzii despre Victorinox I.N.O.X. Paracord 241726

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere