-14%

241836 Ceas Barbatesc Victorinox I.N.O.X. Mechanical Victorinox I.N.O.X. Mechanical

3.896,00 Lei 3.366,00 Lei 530,00 Lei mai ieftin Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 3.896,00 Lei Instalments 0%: 15 x 224,40 Lei
În stoc. Expediere astăzi de la depozit.
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ajustarea brățării (9,90 Lei) Poți ajusta acest produs în funcție de circumferința încheieturii tale. Vom scurta brățara la dimensiunea specificată de tine. Vezi detaliile acestui serviciu în secțiunea Ajustarea brățării
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Victorinox 241836

Orice bărbat care apreciază măiestria orologeră ar trebui să se familiarizeze cu marca elvețiană Victorinox. Manufactura creează cu meticulozitate fiecare ceas pentru a funcționa în toate condițiile meteorologice. Modelul Victorinox I.N.O.X. Mechanical 241836 este un model care impresionează nu doar prin manopera sa, ci și prin designul său. Producătorii au decis să toarne învelișul din oțel inoxidabil și să-l combine cu o curea personalizată din lemn, care este căptușită cu piele naturală. Carcasa este echipată cu un inel de acoperire rezistent la zgârieturi și un protector detașabil. Purtătorul ceasului are posibilitatea de a vedea funcționarea mecanismului automat, prin intermediul unei ferestre transparente de pe spatele plicului. Dispozitivul este echipat cu o rezistență la apă de 200 de metri, permițând înotul și scufundările fără a scoate ceasul. Produsul beneficiază de o garanție de cinci ani și este ambalat în cutia originală.

Victorinox - cea mai bună calitate și practicitate

Ceasul pentru bărbați Victorinox I.N.O.X. Mechanical 241836 este un model extrem de precis conceput, pentru care au fost folosite materiale de înaltă calitate. Acesta combină un înveliș robust realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și o curea din lemn. Cadranul rotund de culoare neagră este acoperit de un cristal de safir extrem de rezistent la zgârieturi, cu triplu anti-reflexie. Ceasul are un strat special luminescent care permite citirea orei în condiții de lumină dificile și chiar în întuneric total.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - o tradiție de peste 130 de ani

Victorinox AG este o companie elvețiană de familie care este acum celebră în întreaga lume pentru legendarul său cuțit elvețian, fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Compania de cuțite a fost fondată în 1884 de Karl Elsner în satul Ibach (în canionul Schwyz). A fost fondată cu scopul de a reduce șomajul și de a preveni emigrarea în masă. În curând, compania a început să se dezvolte rapid, ceea ce a influențat prestigiul mărcii în țară, și astfel - în 1891, primul transport de cuțite a fost livrat armatei elvețiene. Acesta a fost un an de referință care a permis crearea unei colecții de cuțite pentru soldați. Dezvoltarea continuă a companiei i-a permis să devină unul dintre cei mai importanți producători de cuțite de pe piața mondială. Astăzi, pe lângă cuțite, ne putem bucura, printre altele, de ceasurile Victorinox, care combină precizia, fiabilitatea și durabilitatea elvețiană.

Ceas pentru bărbați Victorinox I.N.O.X. Mecanic

Design excelent și cele mai bune materiale

Ceasul pentru bărbați Victorinox 241836 este format din:

  • Un plic rotund realizat din oțel inoxidabil argintiu de înaltă calitate.
  • O curea maro de înaltă calitate, care a fost creată din lemn.
  • Un cadran analogic de culoare neagră protejat de o sticlă de cristal de safir cu triplu antireflectorizare.
  • Coroană înșurubată și capac transparent înșurubat.
  • Protecție detașabilă careprotejează ceasul de zgârieturi.
  • Funcție de dată cu ziua lunii situată între orele 4 și 5.
  • Indicator al orei de zi.
  • Acoperire Super-LumiNova pe indici și pe mâini.
  • Mișcare automată elvețiană ETA 2824-2.
  • Rezervă de putere de 38 de ore.
zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-mechanical-241834_003

Ceasuri Victorinox I.N.O.X. - indestructibilitate militară

CeasurileVictorinox din colecția I.N.O.X. sunt modele care încorporează o serie de soluții inovatoare, deosebit de utile în condiții de supraviețuire-militară. Sunt ceasuri care, așa cum îi stă bine unui adevărat războinic, au trecut peste 130 de teste de anduranță în condiții extreme. Atât la modă, cât și extrem de rezistentă, cureaua este realizată din cauciuc natural, care, datorită elasticității sale, face ca ceasul să fie foarte confortabil de purtat. Un alt material utilizat în fabricarea ceasurilor din seria I.N.O.X. mecaniceste titanul ușor, caracterizat prin durabilitatea sa ridicată. De asemenea, este complet sigur pentru persoanele care suferă de alergii.

Rezistența la apă

Rezistența la apă stabilită la 20 ATM asigură un contact sigur cu apa, fără teama de inundare atunci când înotați sau faceți scufundări.

Garanție

Ceasul pentru bărbați Victorinox 241836 este ambalat în cutia sa originală și are o garanție de cinci ani. Garanția include, de asemenea, o înlocuire gratuită a bateriei în primul an de utilizare, dar numai în cazul în care bateria este complet uzată (descărcată).

zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-carbon-241859_2_

Ce se află în cutie?

  • Garanție internațională de 5 ani, realizată de Victorinox Swiss Army
  • " Manual de utilizare
  • " Cutie de marcă Victorinox

Mai multe informații Victorinox 241836

Model 241836
EAN 7630000733481
Brand Victorinox
Tip Pentru bărbați
Garanție 5 ani
Rezistent la apă 200 de metri
Mecanism Automatic
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 43.00 mm
Grosimea carcasă 13.50 mm
Culoare cadran Negru
Geam Safir
Tipul de curea Lemn
Culoare curea Maro
Latime curea 21.00 mm

Recenzii despre Victorinox I.N.O.X. Mechanical 241836

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere