Verificați cum arată ceasulse potrivește încheieturii dvs.

Watch's visualization

Încearcă-ți ceasul

Watch's visualization
Mână:
Circumferința încheieturii (cm): Vedeți cum se măsoară »
Vedeți cum se măsoară »
Lățimea carcasei 43 mm
Lățimea curelei 21 mm

241860 Ceas Barbatesc Victorinox I.N.O.X. Carbon Victorinox I.N.O.X. Carbon

Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Victorinox 241860

Ceasul Victorinox I.N.O.X.. Carbon 241860 este o opțiune excelentă pentru bărbații care caută un model multifuncțional care funcționează bine în expediții. Învelișul rotund, din fibră de carbon - această piesă este suspendată de o curea paracord realizată din cablu auto. Cadranul analogic albastru este dotat cu indici lizibili sub formă de cifre arabe, mâini acoperite cu luminescență și o dată a lunii plasată între orele 4 și 5. Întregul ansamblu este protejat în mod eficient de un geam de cristal de safir durabil cu triplu strat antireflex. O mișcare cu cuarț, alimentată de o baterie, este responsabilă de mersul precis al dispozitivului. Un atu suplimentar al ceasului este rezistența la apă, care este evaluată la 20 ATM - acest lucru înseamnă că ceasul poate fi folosit pentru înot și scufundări cu un acvalesc, fără posibilitatea de a deteriora mecanismul. Produsul are o garanție de 5 ani și este ambalat în cutia originală.

Victorinox - cea mai bună calitate și practicitate

Ceasurile Victorinox sunt dispozitive multifuncționale concepute pentru fiecare bărbat care se bucură de sporturi off-road și excursii pe distanțe lungi. Modelul I.N.O.X. Carbon 241860 sunt dispozitive superb echipate, a căror funcționalitate extinsă este perfect combinată cu o manoperă de calitate superioară. Ceasul a fost creat din materiale robuste care au putut trece peste 130 de teste de rezistență extremă. Printre acestea se numără fibra de carbon folosită pentru a crea învelișul, cureaua robustă din cablu de parașută și sticla de cristal de safir cu triplu strat antireflex, care asigură o lizibilitate deplină chiar și în lumina puternică a soarelui. Victorinox și-a echipat dispozitivele cu o mișcare elvețiană cu cuarț.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG- o tradiție de peste 130 de ani

VictorinoxAG este o companie elvețiană de familie care este acum cunoscută în întreaga lume pentru legendarul său cuțit elvețian, fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Compania de cuțite a fost fondată în 1884 de Karl Elsner în satul Ibach (în canionul Schwyz). A fost fondată cu scopul de a reduce șomajul și de a preveni emigrarea în masă. În curând, compania a început să se dezvolte rapid, ceea ce a influențat prestigiul mărcii în țară, și astfel - în 1891, primul transport de cuțite a fost livrat armatei elvețiene. Acesta a fost un an de referință care a permis crearea unei colecții de cuțite pentru soldați. Dezvoltarea continuă a companiei i-a permis să devină unul dintre cei mai importanți producători de cuțite de pe piața mondială. Astăzi, pe lângă cuțite, ne putem bucura, printre altele, de ceasurile Victorinox, care combină precizia, fiabilitatea și durabilitatea elvețiană.

zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-carbon-241860-1

Design excelent și cele mai bune materiale

Ceasul pentru bărbați Victorinox 241860 este format din:

  • Învelișul în formă de carbon este fabricat din fibră de carbon testată în spațiu și foarte rezistentă la zgârieturi.
  • Curea de paracord albastru, care este fabricată din cablu de parașută.
  • Cadran analogic echipat cu indici lizibili sub formă de cifre arabe
  • Cristal de safir cu triplu strat antireflex care acoperă cadranul - extrem de rezistent la zgârieturi și spargere
  • Coroană înșurubată.
  • Fundul carcasei înșurubat.
  • Curea de cauciuc suplimentară și protecție inclusă.
zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-carbon-241860-3

Funcționalitate extinsă

Ceasul pentru bărbați Victorinox 241860 are numeroase funcții, cum ar fi:

  • Mișcare cu cuarțalimentată cu baterii - în mecanism este utilizat un cristal de cuarț
  • Ace dedată pentru ziua lunii poziționate între orele patru și cinci.
  • Materialul Super-LumiNova®, cu care sunt acoperite logo-ul, acele și cifrele - oferă o luminozitate de zece ori mai mare decât, de exemplu, iluminarea din spate luminescentă. Este un compus fluorescent care utilizează aluminat de stronțiu - nu este radioactiv (ca majoritatea tehnologiilor pe bază de radiu) și nu este toxic pentru mediu
  • Busolă sub forma unui indicator.
Victorinox I.N.O.X.

Ceasurile Victorinox I.N.O.X. - indestructibilitate militară

CeasurileVictorinox din colecția I.N.O.X. sunt modele care încorporează o serie de soluții inovatoare, deosebit de utile în condiții de supraviețuire-militară. Sunt ceasuri care, așa cum îi stă bine unui adevărat războinic, au trecut peste 130 de teste de anduranță în condiții extreme. Atât la modă, cât și extrem de durabilă este cureaua din paracord (550 Cord) din așa-numita coardă de parașută. Aceasta este o țesătură puternică, împletită manual, care constă dintr-o împletitură și un miez format din 7 corzi. Un alt material utilizat în fabricarea ceasurilor din seria I.N.O.X. Carbonul este o fibră de carbon care se caracterizează prin rezistența ridicată la zgârieturi și deteriorări. Acest lucru este demonstrat de testele efectuate pe ea în spațiu.

Rezistența la apă

Rezistența la apă a ceasului a fost fixată la 200 de metri - aceasta permite contactul cu apa, inclusiv înotul la adâncimi mai mari și scufundările în acvariu.

Garanție

Ceasul Victorinox 241860 pentru bărbați este ambalat în cutia originală și este însoțit de o garanție de cinci ani, Garanția include și o înlocuire gratuită a bateriei în primul an de utilizare, dar numai dacă bateria este complet uzată (descărcată).

Ce se află în cutie?

  • Garanție internațională de5 ani, realizată de Victorinox Swiss Army
  • " Manual de utilizare
  • Vândut în ambalajul original Vicotrinox cu curea de cauciuc și protecție suplimentară

Mai multe informații Victorinox 241860

Model 241860
EAN 7630000735591
Brand Victorinox
Tip Pentru bărbați
Garanție 5 ani
Rezistent la apă 200 de metri
Mecanism Quartz
Tipul de carcasă Fibră de carbon
Diametru carcasă 43.00 mm
Grosimea carcasă 13.60 mm
Culoare cadran Albastru
Geam Safir
Tipul de curea Paracord
Culoare curea Albastru
Latime curea 21.00 mm

Recenzii despre Victorinox I.N.O.X. Carbon 241860

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere