Verificați cum arată ceasulse potrivește încheieturii dvs.

Watch's visualization

Încearcă-ți ceasul

Watch's visualization
Mână:
Circumferința încheieturii (cm): Vedeți cum se măsoară »
Vedeți cum se măsoară »
Lățimea carcasei 43 mm
Lățimea curelei 21 mm

241859 Ceas Barbatesc Victorinox I.N.O.X. Carbon Victorinox I.N.O.X. Carbon

Evaluarea clienților: 5
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Victorinox 241859

Ceasul pentru bărbați Victorinox I.N.O.X. Carbon 241859 constă într-un plic de carbon cu fundul carcasei înșurubat, care este suspendat de o curea din paracord (cablu de parașută). Modelul reprezintă arta orologieră de cea mai înaltă calitate. Mecanismul de precizie este ascuns într-un plic din fibră de carbon (un material testat în spațiu). Cadranul este echipat cu o busolă și cu un material special care acoperă mâinile, cifrele și logo-ul, permițând citirea orei în întuneric. Cadranul este protejat de un geam de safir cu triplu strat anti-reflexie. Modelul este rezistent la apă până la 200 de metri, ceea ce îl face sigur pentru înot și scufundări fără tubulatură de apă. Produsul beneficiază de o garanție de cinci ani și este ambalat în cutia originală.

Victorinox - cea mai bună calitate și practicitate

Ceasul pentru bărbați Victorinox I.N.O.X. Carbon 241859 se adresează tuturor celor care apreciază cea mai înaltă manoperă elvețiană combinată cu o precizie extraordinară. Este o combinație de forță, robustețe, curaj și spirit de observație ascuțită, care se exprimă prin: un înveliș din carbon negru și coroană înșurubată din fibră de carbon, o curea din paracord împletită manual, sticlă de safir cu triplu strat antireflex. Cadranul a fost dotat cu o busolă, un cadran cu data zilei din lună. Logo-ul, cifrele arabe și mâinile sunt acoperite cu material Super-LumiNova®, care asigură o citire foarte bună a orelor în întuneric. Acesta este un model care le permite bărbaților să elibereze adevăratul războinic din ei înșiși.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - o tradiție de peste 130 de ani

Victorinox AG este o companie elvețiană de familie care este acum celebră în întreaga lume pentru legendarul său cuțit elvețian, care este fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Compania de cuțite a fost fondată în 1884 de Karl Elsner în satul Ibach (în canionul Schwyz). A fost fondată cu scopul de a reduce șomajul și de a preveni emigrarea în masă. În curând, compania a început să se dezvolte rapid, ceea ce a influențat prestigiul mărcii în țară, și astfel - în 1891, primul transport de cuțite a fost livrat armatei elvețiene. Acesta a fost un an de referință care a permis crearea unei colecții de cuțite pentru soldați. Dezvoltarea continuă a companiei i-a permis să devină unul dintre cei mai importanți producători de cuțite de pe piața mondială. Astăzi, pe lângă cuțite, ne putem bucura, printre altele, de ceasurile Victorinox, care combină precizia, fiabilitatea și durabilitatea elvețiană.

Ceas pentru bărbați Victorinox INOX Carbon

Design excelent și cele mai bune materiale

Ceasul pentru bărbați Victorinox 241859este format din:

  • Învelișul în formă de carbon este fabricat din fibră de carbon, testată în spațiu, cu rezistență ridicată la zgârieturi.
  • Cureaua textilă neagră din paracord negru (fabricată din cablu de parașută) cu markeri verzi.
  • Cadran analogic negru cu cifre arabe.
  • Sticlă din cristal de safir cu triplu strat antireflex care acoperă cadranul - extrem de rezistentă la zgârieturi și spargere.
  • Coroană înșurubată.
  • Fundul carcasei înșurubat.
  • Curea de cauciuc suplimentară și protecție inclusă.
zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-carbon-241859_4_

Funcționalitate extinsă

Ceasul pentru bărbați Victorinox 241859 are numeroase funcții, cum ar fi:

  • Mișcare cu cuarț alimentată cu baterii - în mecanism este utilizat un cristal de cuarț.
  • Mână pentrudata zilei din lună poziționată între orele patru și cinci.
  • Material Super-LumiNova®, cu care sunt acoperite logo-ul, mâinile și cifrele - oferă o luminozitate de zece ori mai mare decât, de exemplu, iluminarea luminescentă din spate. Este un compus fluorescent care utilizează aluminat de stronțiu - nu este radioactiv (ca majoritatea tehnologiilor pe bază de radiu) și nu este toxic pentru mediu.
  • Busolă sub forma unui indicator.
Victorinox I.N.O.X.

Ceasurile Victorinox I.N.O.X. - indestructibilitate militară

CeasurileVictorinox din colecția I.N.O.X. sunt modele care încorporează o serie de soluții inovatoare, deosebit de utile în condiții de supraviețuire-militară. Sunt ceasuri care, așa cum îi stă bine unui adevărat războinic, au trecut peste 130 de teste de anduranță în condiții extreme. Atât la modă, cât și extrem de rezistentă, cureaua este realizată din paracord (550 Cord), așa-numita coardă de parașută. Aceasta este o împletitură puternică, împletită manual, care constă dintr-o împletitură și un miez format din 7 corzi. Un alt material utilizat la fabricarea ceasurilor din seria I.N.O.X. Carbonul este o fibră de carbon care se caracterizează prin rezistența ridicată la zgârieturi și deteriorări. Acest lucru este demonstrat de testele efectuate pe ea în spațiu.

Rezistența la apă

Rezistența la apă, stabilită la 20 ATM, asigură un contact sigur cu apa, fără teama de inundare în timpul înotului și scufundărilor cu acvariul.

Garanție

Ceasul Victorinox 241859 pentru bărbațieste ambalat în cutia sa originală și beneficiază de o garanție de cinci ani. Garanția include, de asemenea, o înlocuire gratuită a bateriei în primul an de utilizare, dar numai în cazul în care bateria este complet uzată (descărcată).

zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-carbon-241859_2_

Ce se află în cutie?

  • Garanție internațională de 5 ani, realizată de Victorinox Swiss Army
  • " Manual de utilizare
  • Vândut în ambalajul original Vicotrinox cu curea de cauciuc și protecție suplimentară

Mai multe informații Victorinox 241859

Model 241859
EAN 7630000735584
Brand Victorinox
Tip Pentru bărbați
Garanție 5 ani
Rezistent la apă 200 de metri
Mecanism Quartz
Tipul de carcasă Fibră de carbon
Diametru carcasă 43.00 mm
Grosimea carcasă 13.60 mm
Culoare cadran Negru
Geam Safir
Tipul de curea Paracord
Culoare curea Negru
Latime curea 21.00 mm

Recenzii despre Victorinox I.N.O.X. Carbon 241859 (1)

Evaluarea clienților: 5
Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:
  1. 25.04.2023
    100%
    Nu cred că mă voi plictisi vreodată de Victorinox, mai ales de cel pe paracord, care este atât de plăcut la atingere încât nu prea mai vreau să port alte modele. În plus, sunt incredibil de bine împachetate de producător, încântarea mea este ca a unui copil mic cu un Lego nou, dar nu mi-e rușine - sunt jucăriile mele de bărbat. Al treilea INOX, nu ultimul cu siguranță. O SĂ MĂ ÎNTORC.
    Adi Client verificat
    Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.

Negociere


var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }