-14%

Verificați cum arată ceasulse potrivește încheieturii dvs.

Watch's visualization

Încearcă-ți ceasul

Watch's visualization
Mână:
Circumferința încheieturii (cm): Vedeți cum se măsoară »
Vedeți cum se măsoară »
Lățimea carcasei 44 mm
Lățimea curelei 21 mm

241819 Ceas Barbatesc Victorinox Alliance Sport Chronograph Victorinox Alliance Sport Chronograph

2.375,00 Lei 2.043,00 Lei 332,00 Lei mai ieftin Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 2.375,00 Lei Instalments 0%: 15 x 136,20 Lei
În stoc. Expediere astăzi de la depozit.
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe produs Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient. Află mai multe pe pagina Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Victorinox 241819

Victorinox Alliance Sport Chronograph 241819 este un model sportiv distinctiv și robust, cu un design elegant. Construcția sa este alcătuită dintr-o carcasă din oțel argintiu de fabricație elvețiană, o curea din piele neagră bine croită, un cadran analogic dotat cu un cronograf cu cadran ușor de citit în orice condiții, un tahimetru și o dată cu ziua lunii și o sticlă de safir cu triplu strat antireflexie. Citirea completă a orei este asigurată de acoperirea luminescentă a indicilor și a mâinilor. În centrul ceasului se află o mișcare elvețiană cu cuarț, alimentată de o baterie. Rezistența la apă de 100 de metri permite înotul și scufundările la adâncimi mici fără a scoate ceasul. Produsul are o garanție de 5 ani și este ambalat în cutia originală.

Victorinox - cea mai bună calitate și practicitate

Ceasul pentru bărbați Victorinox Alliance Sport Cronograf 241819 este un model extrem de precis conceput, pentru care au fost folosite materiale de înaltă calitate. Acesta combină un înveliș robust realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și un cadran rotund de culoare mamă-perlă, care este acoperit de un cristal de safir extrem de rezistent la zgârieturi, cu triplu anti-reflexie. Ceasul are un strat luminescent special care permite citirea orei în condiții de lumină dificile și chiar în întuneric total. Dispozitivul este echipat cu o dată utilă pentru ziua lunii, cronograf și tahimetru.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - o tradiție de peste 130 de ani

Victorinox AG este o companie elvețiană de familie, care este în prezent renumită în întreaga lume pentru legendarul săucuțit elvețian, fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Compania de cuțite a fost fondată în 1884 de Karl Elsner în satul Ibach (în canionul Schwyz). A fost fondată cu scopul de a reduce șomajul și de a preveni emigrarea în masă. În curând, compania a început să se dezvolte rapid, ceea ce a influențat prestigiul mărcii în țară, și astfel - în 1891, primul transport de cuțite a fost livrat armatei elvețiene. Acesta a fost un an de referință care a permis crearea unei colecții de cuțite pentru soldați. Dezvoltarea continuă a companiei i-a permis să devină unul dintre cei mai importanți producători de cuțite de pe piața mondială. Astăzi, pe lângă cuțite, ne putem bucura, printre altele, de ceasurile Victorinox, care combină precizia, fiabilitatea și durabilitatea elvețiană.

Victorinox Alliance Sport Cronograf 241819

Design excelent și cele mai bune materiale

Ceasul pentru bărbați Victorinox 241819 este format din:

  • Unplic realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, de culoare argintie.
  • Curea din piele neagră.
  • Cadran analogic din mamă de perlă acoperit cu un cristal de safir cu triplu strat antireflex.
  • Fundul carcasei înșurubat.
Zegarek Victorinox Alliance Sport Cronograf 241819

Funcționalitate extinsă

Ceasul Victorinox 241819 pentru bărbați are numeroase funcții, cum ar fi:

  • Mișcare elvețiană cu cuarț Ronda 5030 cu cristal de cuarț.
  • Data zilei din luna situată la ora 3.
  • Acoperireluminescentă care acoperă indicii și mâinile.
  • Cronograf.
  • Tachimetru.

Rezistența la apă

Rezistența la apă setată la 10 ATM asigură un contact sigur cu apa, fără teama de inundare la înot și scufundări la adâncimi mici.

Garanție

Ceasul pentru bărbați Victorinox 241819 este ambalat în cutia sa originală și este însoțit de o garanție de cinci ani. Garanția include, de asemenea, o înlocuire gratuită a bateriei în primul an de utilizare, dar numai în cazul în care bateria este complet uzată (descărcată).

cutie victorinox

Ce se află în cutie?

  • Garanție internațională de 5 ani, realizată de Victorinox Swiss Army
  • " Manual de utilizare
  • " Cutie de marcă Victorinox

Mai multe informații Victorinox 241819

Model 241819
EAN 7630000733375
Brand Victorinox
Tip Pentru bărbați
Garanție 5 ani
Rezistent la apă 100 de metri
Mecanism Quartz
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 44.00 mm
Grosimea carcasă 11.00 mm
Culoare cadran Mărgăritar
Geam Safir
Tipul de curea Piele
Culoare curea Negru
Latime curea 21.00 mm

Recenzii despre Victorinox Alliance Sport Chronograph 241819

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere