-14%

Verificați cum arată ceasulse potrivește încheieturii dvs.

Watch's visualization

Încearcă-ți ceasul

Watch's visualization
Mână:
Circumferința încheieturii (cm): Vedeți cum se măsoară »
Vedeți cum se măsoară »
Lățimea carcasei 40 mm
Lățimea curelei 20 mm

241869 Ceas Barbatesc Victorinox Alliance Automatic Victorinox Alliance Automatic

3.009,00 Lei 2.574,00 Lei 435,00 Lei mai ieftin Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 3.009,00 Lei Instalments 0%: 15 x 171,60 Lei
Doriți să primiți o notificare atunci când va fi disponibil?
Introduceți adresa dvs. de e-mail:
și primiți un e-mail atunci când este disponibilă
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Victorinox 241869

Ceasurile de la Victorinox sunt ideale pentru bărbații care caută un model elegant, cu un design care permite contactul cu apa. Fanii sporturilor nautice vor fi încântați de Victorinox Alliance Automatic 241869, care combină un design excepțional cu o manoperă fină. Învelișul din oțel argintiu protejează eficient mișcarea automată elvețiană ascunsă în interior. Producătorii au echipat mișcarea cu o rezervă de mers de 42 de ore. Corpul este suspendat pe o curea din piele care nu provoacă abraziuni. Cadranul negru este prevăzut cu un afișaj al datei și cu mâini și indici luminoși pe timp de noapte. Rezistența la apă de 100 de metri permite înotul și scufundările la adâncimi mici fără a scoate ceasul. Produsul este însoțit de o garanție de 5 ani și este ambalat în cutia originală.

Victorinox Alliance - frumusețe inconfundabilă și calitate superioară

Ceasul Victorinox Alliance Automatic 241869 se referă la design și manoperă fină, iar forma sa elegantă merge mână în mână cu fiabilitatea. Cureaua din piele a fost combinată cu un plic realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Modelul vine într-un design negru și argintiu care permite să se vadă detaliile subtile și distinse. Se bazează pe elemente suplimentare, cum ar fi un geam din cristal de safir cu triplu strat antireflex, un cronometru cu dată la ora 6, mâini și indici luminescenți și un fund de carcasă cu șurub. Marele său atu este, de asemenea, mișcarea automată elvețiană ETA 2892 cu o rezervă de putere de 42 de ore.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - o tradiție de peste 130 de ani

Victorinox AG este o companie elvețiană de familie care este acum celebră în întreaga lume pentru legendarul său cuțit elvețian, fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Compania de cuțite a fost fondată în 1884 de Karl Elsner în satul Ibach (în canionul Schwyz). A fost fondată cu scopul de a reduce șomajul și de a preveni emigrarea în masă. În curând, compania a început să se dezvolte rapid, ceea ce a influențat prestigiul mărcii în țară, și astfel - în 1891, primul transport de cuțite a fost livrat armatei elvețiene. Acesta a fost un an de referință care a permis crearea unei colecții de cuțite pentru soldați. Dezvoltarea continuă a companiei i-a permis să devină unul dintre cei mai importanți producători de cuțite de pe piața mondială. Astăzi, pe lângă cuțite, ne putem bucura, printre altele, de ceasurile Victorinox, care combină precizia, fiabilitatea și durabilitatea elvețiană.

Ceasul Victorinox Alliance Automatic

Cea mai bună manoperă încapsulată într-un design unic

Ceasul pentru bărbați Victorinox Alliance Automatic 241869 este compus din:

  • Mișcare automată elvețiană ETA 2892 cu o rezervă de putere de 42 de ore.
  • Curea din piele neagră.
  • Unplic argintiu de culoare argintie din oțel inoxidabil.
  • Cadran negru cu marcaje și mâini subtile.
  • Sticlă din cristal de safir rezistentă la zgârieturi cu triplu strat antireflex.
  • Mâini și indici cu strat luminescent.
  • Funcție de dată cu ziua lunii la ora 6.

Rezistența la apă

Rezistența la apă a fost fixată la 100 de metri - aceasta înseamnă că ceasul poate fi folosit pentru înot și scufundări fără un tub de acvariu, fără a vă face griji cu privire la coroziunea mecanismului.

Garanție

Ceasul pentru bărbați Victorinox Alliance Automatic 241869 este ambalat în cutia sa originală și are o garanție de cinci ani . Garanția include, de asemenea, o înlocuire gratuită a bateriei în primul an de utilizare, dar numai în cazul în care bateria este complet uzată (descărcată).

Ce se află în cutie?

  • Garanție internațională de 5 ani, realizată de Victorinox Swiss Army
  • " Manual de utilizare
  • " Cutie de marcă Victorinox

Mai multe informații Victorinox 241869

Model 241869
EAN 7611160088550
Brand Victorinox
Tip Pentru bărbați
Garanție 5 ani
Rezistent la apă 100 de metri
Mecanism Automatic
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 40.00 mm
Culoare cadran Negru
Geam Safir
Tipul de curea Piele
Culoare curea Negru
Latime curea 20.00 mm

Recenzii despre Victorinox Alliance Automatic 241869

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere