Venezianico Ultrablack în premieră. Cel mai negru scut din lume!

Știri

Venezianico Ultrablack în premieră. Cel mai negru scut din lume!

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

24 februarie 2023

În ultima colecție Venezianico Redentore, am putut admira o multitudine de culori vibrante prezentate într-un design și stil clasic. Versatilitatea și proporționalitatea lui Redentore a fost prezentată de această dată într-o cu totul altă înfățișare - minimalizată și extrem de modernă. Marca italiană a prezentat o ediție limitată a ceasului Venezianico Ultrablack, cu un cadran negru intens, cum nu am mai văzut până acum pe piața ceasurilor! Cât de mult negru vă poate hipnotiza? Vedeți noutatea care va fi disponibilă în curând în magazinul nostru!

Scufundați-vă în adâncurile întunericului. Cadranul unic al ceasului Venezianico Ultrablack

Însăși manufactura Venezianico compară ceasul Redentore Ultrablack cu Gaura Neagră. Și, într-adevăr, dacă începi să privești în negrul ceasului prin lentila de safir (cu antireflector intern), te scufunzi într-un infinit din care nici măcar lumina nu poate scăpa. Efectul a fost obținut cu Musou Black™, cea mai neagră vopsea acrilică din lume, cu un coeficient de absorbție a luminii între 99,4% și 99,8%, din care a fost realizat cadranul ceasului. Minimalismul a fost atins prin eliminarea oricăror marcaje, iar singurele lucruri reprezentate pe cadran sunt acele și logo-ul mărcii. Negrul absolut al modelului Venezianico Ultrablack însoțește ideea de spațiu, de explorare a necunoscutului, care este subliniată și de gravura atentă a cadranului sub formă de sateliți, stele și planete.

Vopseaua a fost dezvoltată în Japonia de Koyo Orient Japan Co Ltd și este produsă cu ajutorul unor tehnologii avansate care îi asigură calitatea și durabilitatea în timp.
Ceas Venezianico Ultrablack cum arată?

Venezianico Ultrablack - mecanismul și construcția ceasului

Fără îndoială, alegerea liniei Redentore ca bază pentru acest model este o mișcare foarte bună din partea manufacturii. În ciuda lipsei marcajelor de pe cadran, s-a avut grijă să se asigure mersul precis al ceasului. Acesta este acționat de binecunoscutul calibru automat Seiko NH35A. Construcția carcasei de 40 de milimetri este realizată din oțel inoxidabil 316L, iar cureaua, așa cum îi stă bine mărcii, este o producție Made in Italy - este din piele Anilveau de culoare neagră. Ceasul Venezianico Redentore Ultrablack 1221510C va fi o completare excelentă a colecției nu doar în rândul fanilor mărcii venețiene, ci și a celor care sunt impresionați de însăși ideea de a folosi culoarea negru absolut în industria orologieră.

Capac de ceas Venezianico Ultrablack 1221510C

Care este prețul ceasului Veneziano Ultrablack? De unde se poate cumpăra.

Ceasul este produs într-o ediție puternic limitată. Manufactura Venezianico raportează trei date de livrare pentru colecție, cu un tiraj inițial de numai 200 de bucăți. Am reușit să punem mâna pe Venezianico Redentore Ultrablack 1221510C și va fi în curând disponibil pentru a fi cumpărat în magazinul nostru de ceasuri. Prețul de listă este de 2.400 RON.


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.