Trei reguli pentru alegerea unui ceas pentru bărbați

Tissot

Trei reguli pentru alegerea unui ceas pentru bărbați

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

28 septembrie 2022

Ceasurile au încetat de mult să mai fie doar dispozitive de măsurare a timpului. Ele au acum o funcție de modă. De asemenea, ele semnalează statutul social, mai ales în cazul pieselor elegante, de tip costum. La fel ca în cazul oricărui accesoriu, este ușor să comiți un pas greșit cu un ceas. Vă vom oferi 3 reguli de aur pentru alegerea unui ceas pentru bărbați.

Ceas de seară

Ar fi oare scafandrul nostru preferat pe o brățară din oțel o alegere bună pentru un costum elegant de seară? Categoric nu! Amintiți-vă regula de aur, în niciun caz nu trebuie să purtați un ceas sport cu un costum. Există o mulțime de controverse cu privire la modelele de brățări care încearcă timid să își facă loc în saloanele de seară. Cu toate acestea, să presupunem că un bărbat elegant ar trebui să opteze pentru o curea din piele neutră, de preferință neagră. În ceea ce privește culoarea plicului, sunt permise atât argintul, cât și aurul. Merită să ne amintim că, cu cât ținuta este mai formală, cu atât ceasul trebuie să fie mai discret. Se remarcă în special frac, care se potrivește perfect cu un ceas de buzunar. Împreună formează un ansamblu șic.

roamer 509902 41 54 02

Cumpărați ceasuri din locuri de încredere

Un ceas de marcă poate fi șic, dar nu este atât o cheltuială, cât o investiție. Cu toate acestea, nimic nu poate răpi eleganța și prestigiul mai mult decât imitațiile sau, mai exact, contrafacerile. Astăzi, atât ceasurile pentru bărbați, cât și cele pentru femei, de bună calitate, sunt disponibile pe piață la prețuri accesibile. Mărci precum Orient, Festina sau Aviator oferă modele cu prețuri cuprinse între aproximativ 300 RON și 12 mii RON. Așadar, există ceva pentru toată lumea. Ceasurile premium, cum ar fi Ball, Epos, Tissot sau Certina, reprezintă o investiție excelentă. Subliniem faptul că acestea trebuie să fie originale. A purta ceasuri contrafăcute este neelegant și chiar imoral.

Dimensiunea contează

Dimensiunea, precum și grosimea plicului, sunt de mare importanță. În cazul ceasurilor sport sau casual, ne putem permite să fim liberi. Merită ca dimensiunea plicurilor să se potrivească încheieturii noastre. Situația este diferită atunci când vine vorba de ceasuri elegante. Grosimea plicului trebuie să fie moderată - în jur de 6-10 mm. Acest lucru este în principal pentru a se asigura că ceasul nu se prinde de manșeta cămășii. Lățimea plicului nu trebuie să depășească 42 mm, astfel încât ceasul pentru bărbați să nu domine ținuta.

adriatica  a8282.22g7ch

Asortați ceasul la garderoba dvs.

Plănuiți să vă cumpărați primul, sau poate următorul ceas pentru bărbați? Merită să începeți prin a vă revizui garderoba. Construirea unei baze nu este dificilă dacă vă păstrați garderoba în culori similare. Dacă aveți multe haine cu multe modele, luați în considerare un ceas cu o curea din piele simplă sau o brățară de o singură culoare. În aceste zile ne permitem din ce în ce mai multe concesii. Amintiți-vă, totuși, că există ocazii care nu iartă extravaganța. Aveți deja ceasul visurilor dumneavoastră?


Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }