#tide Certina. Sustenabilitate în noua colecție DS-2

Știri

#tide Certina. Sustenabilitate în noua colecție DS-2

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

03 martie 2023

Certina este una dintre acele mărci elvețiene care implementează principii care vizează sustenabilitatea în producție. Pentru noua sa colecție, a apelat la soluții ecologice, marcând produsele ecologice cu logo-ul #tide ocean material. Ce înseamnă acest parteneriat în practică? Aruncați o privire la noutățile din gama noastră - ceasurile Certina DS-2 Turning Bezel și DS Action Diver.

  • Certina sprijină mediul înconjurător prin utilizarea până și a curelelor reciclate.
  • Printre noutăți se numără ceasurile cu sistemul DS, vernierul Powermatic 80 și arcul Nivachron®.
  • Un ceas Certina complet negru se va găsi în curând în magazinul nostru.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.

Certina #Materialul oceanului de maree®.

Certina a dezvăluit recent o nouă colecție însoțită de logo-ul #tide pe unele produse. Ce înseamnă acest lucru? Este un mesaj din partea mărcii că produsele cu această denumire prezintă curele create de partenerii săi, compania #tide ocean material®. Compania menționată mai sus, în colaborare cu oamenii de știință de la Universitatea de Științe Aplicate din Elveția de Est OST, a dezvoltat o metodă de prelucrare a deșeurilor de plastic. Reciclarea mecanică permite ca plasticul recuperat din oceane să fie transformat în curele textile complet utilizabile și robuste. Certina , în calitate de partener #tide, a folosit aceste curele textile, iar o parte din încasări vor fi donate organizației Sea Turtle Conservancy, pe care marca o susține de mulți ani.

3 ceasuri noi din colecția Certina DS-2 Turning Bezel

Standardele stabilite în anii 1960 pentru construcția robustă din colecția Certina DS-2 Turning Bezel sunt însoțite de aplicații contemporane. În timp ce stilul rămâne același, interiorul ascunde soluții inovatoare, inclusiv mișcarea de cronograf ETA Powermatic 80.611, dezvoltată de Swatch Group, cu o rezervă de putere de 80 de ore și un arc antimagnetic Nivachron® hairspring. Noua colecție DS-2 Turning Bezel include trei modele - ceasuri pe brățări de oțel cu curele interschimbabile suplimentare C024.607.11.081.02 și C024.607.11.041.02 și ceasul emblematic Certina C024.607.48.051.10 DS-2 Turning Bezel Sea Turtle Conservancy cu curea #Teleactoza de mare. Le veți găsi pe toate în curând în gama noastră Watchroom.

Ceas Certina DS-2 C024.607.48.051.10 la încheietura mâinii

Colecția prezintă ceasuri cu înveliș în formă de butoi, cu lunetă rotativă unidirecțională cu lunetă. În timp ce modelele standard sunt realizate din oțel inoxidabil clasic, ediția Sea Turtle Conservancy folosește titan extrem de ușor. Toate ceasurile Certina DS-2 prezintă designul Double Security, care asigură o protecție foarte bună împotriva șocurilor și care este un semn distinctiv al companiei elvețiene Certina. Coroana înșurubată și sistemul DS conferă ceasurilor un grad de impermeabilitate de 200 m/20 ATM.

Certina DS-2 Turning Bezel argint colecție ceas de colecție

Ceasul Certina complet negru - în curând în gama noastră

Așteptăm cu nerăbdare încă un model cu o curea de #marfă. Este vorba de Certina DS Action Diver C032.607.38.051.00, complet negru, unde singurul contrast îl reprezintă marcajele de pe cadran. Colecția în sine este foarte îndrăgită pentru designul său și performanțele foarte bune, iar varianta neagră este un succes. Aici avem un plic de 43 de milimetri cu acoperire PVD neagră, Marcajul din denumirea DS ne informează că este construit în conformitate cu tehnologia Double Security. Iar în acest model regăsim, de asemenea, de neînlocuit Powermatic 80 cu arcul de păr Nivachron®. Veți găsi acest mecanism în mod colectiv în categoria Certina DS Powermatic 80 Watches, binevenit.


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }