Swatch la pătrat - sau noul What If?

Swatch

Swatch la pătrat - sau noul What If?

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

11 august 2023

Marca Swatch este cunoscută pentru modelele sale originale, pline de culori, forme interesante și materiale neobișnuite. Ceasurile producătorului sunt caracterizate de un design puternic și de utilizarea unor tehnologii moderne, cum ar fi NFC, care face posibilă efectuarea de plăți fără contact cu ceasul. Acum, Swatch prezintă noua colecție Bioceramic What If?

  • Swatch prezintă noua colecție What If, a cărei creație este legată de o decizie luată de companie în urmă cu 40 de ani.
  • Modelele din această colecție au o formă de plic neobișnuită pentru producător - este pătrată.
  • Este pentru prima dată când Swatch folosește un nou tip de sticlă și de curea.
  • Pentrumai multe informații despre aceste ceasuri, vizitați blogul nostru.

Swatch What If? rezultatul unei decizii luate în urmă cu patru decenii

După cum se pare, colecția de ceasuri Swatch What If? este rezultatul unei decizii luate de fondatorii Swatch în anii '80. În 1982, compania s-a confruntat cu o decizie cheie în istoria mărcii în ceea ce privește forma unui nou ceas. Ar trebui să fie rotund sau pătrat? Astăzi, 40 de ani mai târziu, este clar că decizia de a alege o formă rotundă a deschis calea pentru istoria de succes a producătorului.

SO34B700 CE-AR FI DACĂ... NEGRU?

Noutate pătrată de la Swatch - colecția What If? în materiale inovatoare

Nu este prima dată cândSwatch sfidează normele stabilite, reînviind prototipul ceasului dreptunghiular din 1982 și, ca de obicei, stârnind curiozitatea cu o nouă colecție. Seria What If?", la fel ca multe modele Swatch dinaintea ei, este un amestec de provocare pozitivă și rebeliune. Crearea acestei colecții revoluționare și neașteptate a fost posibilă datorită materialului inovator Swatch Bioceramic. Acest material este creat atunci când se combină pulberea de ceramică și materialele biodegradabile, ceea ce îi conferă o rezistență și o forță impresionantă. Acest lucru face posibilă depășirea provocărilor legate de producerea unui plic de formă pătrată.

SO34M700 CE-AR FI DACĂ...GRI?

Îmbinarea spiritului retro și a soluțiilor inovatoare în ceasurile Swatch What If?

Plicul ceasurilor Swatch What If? măsoară 33 x 33 mm. Cadranul este lizibil și simplu din punct de vedere stilistic, iar plicul, împreună cu cureaua în nuanțe discrete de bej, gri, verde și negru, se inspiră din primele modele Swatch, evocând un stil de acum patru decenii, care este relevant și astăzi. Spiritul inovator al mărcii Swatch este întruchipat în plicul, coroana și catarama bioceramică. La ceasurile din această serie, Swatch a folosit pentru prima dată o sticlă edge-to-edge realizată din material bio, care oferă o vedere laterală neobișnuită a cadranului.

SO34G700 CE-AR FI DACĂ...VERDE

Ceasurile Swatch What If? comemorează cea de-a 40-a aniversare a Swatch Gent

Datorită unui strat luminescent, mâinile strălucesc în întuneric, iar la ora 3 a fost plasată o manetă pentru dată. De asemenea, o noutate în gama Swatch este o curea integrată din material textil. Acesta este rezultatul unui design remarcabil, care era dificil de realizat în trecut, dar care acum este posibil datorită Bioceramicului. Este interesant faptul că fiecare dintre punțile care acoperă bateria prezintă modelul cadranului unuia dintre primele patru ceasuri Swatch din 1983, comemorând cea de-a 40-a aniversare a ceasului Gent.

ceasuri swatch


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.