Sternglas - stilul modern Bauhaus și minimalismul din Hamburg

Sternglas

Sternglas - stilul modern Bauhaus și minimalismul din Hamburg

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

05 mai 2023

Joacă-te cu formele, experimentează cu materiale și combinații de stiluri neobisnuite. Lasă-te inspirat de estetica pură și sofisticată a Bauhaus - simplitatea și funcționalitatea modernismului german. Descoperiți acum frumusețea minimalismului modern în colecțiile unice de ceasuri Sternglas.

Istoria mărcii Sternglas din Hamburg

Vreți să știți cum visele sunt începutul unei noi povești remarcabile? Descoperiți povestea lui Dustin Fontaine - fondatorul mărcii Sternglas!

Pasiunea lui Dustin pentru ceasuri s-a născut în timpul facultății, când, la 16 ani, a lucrat într-o mică fabrică de ceasuri din Münster, Germania. Acolo a început totul, adolescentul fiind expus la sarcini zilnice precum schimbarea curelelor la ceasuri, completarea de documente și ambalarea mărfurilor, printre altele.

Sternglas ceas de design

Acest contact intensiv cu industria ceasurilor i-a format caracterul lui Dustin și i-a stârnit pasiunea și entuziasmul pentru ceasurile frumoase, minimaliste și clasice. Ideea de a-și înființa propria companie de ceasuri a venit abia câțiva ani mai târziu, odată cu întrebarea-cheie: "De ce nu sunt ceasurile de designer accesibile?". Tot ce trebuia să facă era să își îndeplinească visul.

La 21 de ani și lucrând ca designer web, Dustin a decis să își schimbe viața la 180 de grade. Scopul era unul singur și extrem de simplu. Să creeze și să comercializeze propriul său design - ceasul perfect minimalist și de bună calitate în stil Bauhaus, la un preț accesibil.

Din nefericire, ideea nu a putut face față presiunii timpului și cerințelor ridicate stabilite chiar de către inițiator. Cu toate acestea, după o perioadă lungă de timp, munca grea și minuțioasă a dat roade. În 2016, visul lui Dustin Fontaine a devenit realitate. Campania de crowdfunding pe platforma Kickstarter a fost un succes, iar primul lot de ceasuri Sternglas a ieșit pe piață în luna octombrie a aceluiași an.

Punerea ceasului de mână Sternglas

Astăzi, Sternglas este un brand german de ceasuri consacrat, cu sediul în Hamburg. Echipa Sternglas este formată dintr-un grup de aproape 30 de entuziaști ai ceasurilor și minți creative, care se concentrează pe dezvoltarea continuă și pe pasiune în munca lor. Ideea de bază a mărcii este de a crea ceasuri frumoase în stilul simplu Bauhaus, cu materiale de bună calitate și la un preț corect.

Ceasuri Sternglas - cele mai bine vândute colecții în stil Bauhaus

Ceasurile Sternglas sunt modele extraordinare care combină manopera de calitate superioară și funcționalitatea utilă cu un design minimalist modern. Fiecare design este rafinat în detaliu pentru a satisface cerințele înalte ale purtătorului. Marca oferă în prezent 11 colecții recente distincte, care fascinează în felul lor cu diferitele forme de design.

Două ceasuri Sternglas din colecția Hamburg

Mai jos, vă prezint 3 serii excepționale de ceasuri Sternglas care au devenit adevărate bestselleruri într-un timp scurt!

Sternglas Hamburg - minimalism tradițional și fiabilitate

Hamburg este prima ofertă a colecției de ceasuri bestseller a brandului Sternglas. Seria prezintă ceasuri exclusive cu stil tradițional, simetrie și farmec hanseatic. Acest farmec și sufletul de călător al acestor modele, inspirate de instrumentele de navigație nautică, sunt subliniate de culorile naturale, de designul clasic, dar funcțional și de materialele de înaltă calitate. Datorită complicațiilor practice și a preciziei mișcărilor automate și cu cuarț, fiecare ceas Sternglas Hamburg este un accesoriu la îndemână în viața de zi cu zi.

Ceas pentru bărbați Sternglas Hamburg

Domnilor care apreciază stilul vintage le vor plăcea curelele moi de catifea cusute din piele de vacă italiană. Aceste modele elegante de ceasuri Hamburg sunt completate de cadrane atrăgătoare, cu o structură delicată și lucioasă, nuanțe contrastante și indici subțiri.

Colecția Sternglas Naos și premiul iF Design Award 2020

Un design similar în stilul minimalismului german modern este prezentat de iconicul stil Bauhaus, linia Sternglas Naos. Acest clasic atemporal este o nouă interpretare a ceasului de costum de seară. Fiecare ceas emană un aspect simplu, elegant și sofisticat. Acesta este pus în evidență de materiale de înaltă calitate, inclusiv oțel inoxidabil 316L lustruit, sticlă dură de safir sau curele din piele de vițel premium.

Ceas Sternglas Naos pentru bărbați

Modelele Naos sunt disponibile în mai multe variante - pentru bărbați și femei, și în versiuni cu mișcare automată elvețiană Ronda și Miyota. Mai mult, designul ceasurilor Sternglas Naos Automatik a fost premiat cu prestigiosul iF Design Award 2020 la categoria "Ceasuri și bijuterii" pentru designul său simplu și funcțional.

Ceasuri de scufundări Sternglas Marus - clasă și durabilitate de la fabrica germană

Ultima colecție care merită menționată în această listă, de la fabrica Sternglas din Hamburg, este seria Sternglas Marus. Este un ceas automat impresionant, inspirat de ceasurile de scufundări tradiționale. Seria a fost concepută în așa fel încât nu numai că îndeplinește cerințele zilnice ale purtătorilor săi, dar nu dezamăgește nici în aventurile și expedițiile viitoare. Potrivirea confortabilă a ceasurilor pe piele va fi asigurată de o curea din cauciuc cu o parte inferioară ușor structurată și o brățară din oțel inoxidabil 316L.

Ceas de scufundări Sternglas Marus pentru bărbați

Echiparea ceasurilor Marus nu ar putea fi completă fără următoarele: sticlă de safir curbată cu dublu antireflex, indici și mâini acoperite cu Super-LumiNova foarte luminos, luneta ceramică, precum și rezistența ridicată la apă de 20 bar și etanșarea suplimentară a fundului carcasei cu șurub și a coroanei cu șurub.

Ceasurile Sternglas sunt acum disponibile pe eCeasuri!

Robuste, durabile, șic și elegante - acestea sunt ceasurile germane Sternglas, create în stilul modern Bauhaus. Descoperiți varietatea de colecții ale manufacturii din Hamburg. Magazinul nostru online oferă atât modele cu cuarț, cât și automate, într-o varietate de culori! Alegeți acum ceasul Sternglas perfect pentru dumneavoastră!


Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.