Plonjați în aventură cu noua linie de ceasuri Suunto Ocean!

Știri

Plonjați în aventură cu noua linie de ceasuri Suunto Ocean!

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

18 iunie 2024

Marca finlandeză Suunto, cunoscută pentru busolele sale excelente, computerele de scufundări și ceasurile de exterior, lansează noua sa linie Ocean. Colecția se inspiră din aventurile pe uscat și subacvatice, combinând funcțiile de scufundare cu capacitățile versatile de sport și outdoor. Linia Ocean este rezultatul anilor de experiență ai companiei Suunto în crearea de echipamente de calitate superioară pentru aventurieri. Noile modele oferă combinația perfectă de precizie, fiabilitate și stil pentru a-i însoți pe pasionații stilului de viață activ în fiecare expediție.

  • Suunto își extinde gama cu linia Ocean, proiectată cu măiestrie.
  • Trei modele noi care cuceresc piața orologeră.
  • O varietate de funcții, materiale de înaltă calitate și culori perfect alese creează ceva care nu numai că îndeplinește cerințele celor mai pretențioși utilizatori, dar impresionează și printr-un design elegant și modern.
  • Ceasuri disponibile în magazinul Eceasuri.ro.
  • Puteți găsi mai multe informații despre ceasuri pe blogul nostru.

Design excepțional și materiale durabile

Linia de ceasuri Suunto Ocean are un design modern, dar practic, care se potrivește perfect cu spiritul de aventură. Carcasele modelelor sunt realizate din compozit durabil din poliamidă armată cu fibră de sticlă, ceea ce le face extrem de durabile și rezistente la deteriorări. Lunetele ceasurilor sunt realizate din oțel inoxidabil, ceea ce sporește eleganța acestora și subliniază construcția lor robustă. Fiecare model din colecție este echipat cu un ecran tactil AMOLED de 1,43 inch, care oferă o imagine luminoasă și clară, chiar și în condiții de iluminare dificile. Cunoscut pentru eficiența energetică și calitatea excelentă a afișajului, ecranul AMOLED îmbunătățește experiența utilizatorului și face ca toate datele să poată fi citite dintr-o singură privire.

Ceasuri Suunto Ocean
Suunto Ocean

Colecția Suunto Ocean include trei modele: Suunto-SS050982000, Suunto-SS050984000 și Suunto-SS050983000. Fiecare dintre acestea este prevăzut cu o curea confortabilă din silicon care asigură confortul chiar și în timpul utilizării prelungite. De asemenea, toate ceasurile sunt dotate cu sticlă de safir, care este extrem de rezistentă la zgârieturi, ceea ce sporește și mai mult durabilitatea lor. Fiecare detaliu al ceasurilor Suunto Ocean a fost realizat cu cea mai mare grijă, ceea ce se poate observa în finisarea precisă și în materialele de înaltă calitate folosite la fabricarea lor. Designul finlandez modern al acestor modele combină perfect estetica cu funcționalitatea, ceea ce le face alegerea perfectă pentru cei care caută un echipament fiabil atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru cele mai solicitante situații.

Funcții extinse de scufundare într-un singur aparat

Magia scufundărilor constă în descoperirile neașteptate, iar ceasurile Suunto Oceansunt concepute pentru a profita la maximum de fiecare minut petrecut sub apă. Modelele din seria Suunto Ocean sunt computere de scufundări avansate și ceasuri sport într-unul singur, concepute pentru a satisface cerințele atât ale scafandrilor de agrement, cât și ale celor tehnici! Modelele oferă o varietate de moduri de scufundare, inclusiv simple și ușor de utilizat cu o singură butelie de aer sau nitrox și un suport suplimentar multi-gaz pentru scafandrii tehnici. Seria este, de asemenea, echipată cu widget-uri și alarme dedicate pentru scufundări în apnee, permițându-vă să profitați la maximum de fiecare minut petrecut sub apă. Monitorizarea wireless a presiunii din butelie asigură siguranță și confort în timpul scufundărilor. Cu moduri de scufundare adaptate tuturor activităților subacvatice, Suunto Ocean facilitează explorarea lumii subacvatice atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști.

Suunto Ocean

Capacități versatile pentru sport și activități în aer liber

Pe lângă scufundări, linia de ceasuri Ocean oferă peste 95 de moduri de sport, ceea ce le face ideale pentru orice tip de activitate. Acestea dispun de o baterie puternică litiu-ion pentru o utilizare de lungă durată. În plus, acestea dispun și de algoritmul Suunto Bühlmann 16 GF, busolă, termometru, prognoză meteo, contor de pași și de calorii arse și alarme inteligente. Afișajul color cu ecran tactil cu blocare a ecranului asigură o utilizare intuitivă, în timp ce numeroasele funcții suplimentare, cum ar fi cronometrul, cronometrul, ora dublă, ceasul de alarmă și controlul muzicii, contribuie la experiența utilizatorului. De asemenea, merită menționat faptul că fiecare ceas Suunto Ocean este livrat cu o curea interschimbabilă, ceea ce facilitează reîmprospătarea aspectului. Mai mult, curelele din generația anterioară se potrivesc acestor modele, permițând utilizatorilor să folosească accesoriile pe care le dețin deja. În plus, sunt disponibile noi curele dedicate liniei Ocean, oferind și mai multe opțiuni de personalizare și confort la purtare.

Aplicația Suunto

Aventura nu a fost niciodată atât de aproape

Suunto Ocean este partenerul perfect pentru explorarea unei varietăți de locuri - atât pe uscat, cât și subacvatic. Cu un design finlandez de calitate superioară și funcții avansate pentru scufundări, sport și activități în aer liber, colecția vă permite să profitați la maximum de fiecare activitate. Scufundă-te în aventură cu Suunto Ocean!


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.