O altă ediție a seriei emblematice TimeRoy. Atlantic pentru iubitorii de ceasuri de epocă

Știri

O altă ediție a seriei emblematice TimeRoy. Atlantic pentru iubitorii de ceasuri de epocă

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

04 mai 2023

Compania elvețiană Atlantic are o istorie în domeniul orologeriei încă din 1888. De-a lungul acestui timp, au fost create multe modele emblematice, iar popularitatea continuă până în prezent. Așa este cazul colecției Atlantic TimeRoy din anii 1970, ale cărei reeditări se bucură de aprecieri cu fiecare serie succesivă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru iubitorii de ceasuri vintage și pentru domnii care caută ceasuri retro cu un caracter elegant și sportiv.

  • Cea mai recentă ediție a Atlantic TimeRoy combină stilul vintage cu standardele contemporane. S-a intervenit asupra lizibilității cadranului.
  • Colecția este împărțită în ceasuri TimeRoy standard și modele cu un cronograf TimeRoy CS Chrono de 30 de minute.
  • Toate ceasurile au mișcări Ronda Swiss Made.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru

Stilul anilor '70 De ce este Atlantic TimeRoy un ceas de epocă?

Atlantic TimeRoy a apărut în 2021, ca un remake al unui model din anii '70. De data aceasta, marca a venit cu o versiune ușor mai modernă, păstrând elementele tipice ale ceasurilor TimeRoy originale, alături de versiunea CS Chrono. În primul rând, forma plicului de tip "țestoasă", cunoscută, de exemplu, de la ceasurile de scafandru din secolul XX, a rămas neschimbată. Atlantic a propus un plic cu un diametru de 42 de milimetri. Pentru a sublinia vechimea ceasului, a fost plasat logo-ul Atlantic folosit pe ceasurile din 1970, cu o literă "a" suplimentară deasupra acestuia. Mâna alungită a secundarului, exact aceeași formă ca la ceasurile TimeRoy originale, este, de asemenea, un detaliu. Cu toate acestea, cea mai recentă versiune a Atlantic TimeRoy a primit un aspect oarecum proaspăt. Există mai mult spațiu pe cadran, fonturile sunt ușor mai subțiri, iar designul în sine este mai dinamic. Acest lucru a fost realizat, de asemenea, prin renunțarea la cercul interior de pe cadran și prin utilizarea unor indici mai scurți, care erau încă prelungiți spre interior în reeditarea anterioară (ca și în original), așa cum se poate vedea perfect la Atlantic TimeRoy 70362.41.65 și Atlantic TimeRoy CS Chrono 70462.41.65.

Atlantic TimeRoy ceasuri din anii 1970

6 ceasuri Atlantic TimeRoy noi în magazinul de ceasuri

Gama următoarei ediții TimeRoy include 6 modele noi, cu culori ale cadranului și ale curelei similare cu cele ale versiunii anterioare. Aici avem două ceasuri acționate de modelul Ronda 515 de fabricație elvețiană cu funcție de dată. Ambele modele sunt ceasuri pe o curea din piele perforată. Ele transmit un caracter auto prin stilul lor, inclusiv Atlantic TimeRoy 70362.41.59 în albastru marin și versiunea neagră Atlantic 70362.41.69. Versiunile cu cronograf sunt din colecția Atlantic TimeRoy CS Chrono, acționate de mișcarea Ronda 5021.D Swiss Made. Este la latitudinea clientului să aleagă stilul în care dorește să achiziționeze ceasul. Au fost oferite versiuni pe o curea din piele Atlantic 70462.41.69 și modele pe brățări din oțel, inclusiv ceasul Atlantic CS Chrono 70467.45.39, păstrat în aur galben. Modelele argintii 70467.41.59 cu cadran albastru marin și 70467.41.69 cu cadran negru. Ca și în versiunea originală, cadranul modelului CS Chrono este înconjurat de o scală tahimetrică. Toate cele 6 ceasuri reprezintă un design superb reproiectat pentru un stil formal și casual contemporan.

Ceasurile Atlantic Timeroy și Atlantic Timeroy CS Chrono 2023


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.