Noua colecție de scafandru Out Of Order - Trecento Swiss Automatic GMT plătește tribut aventurilor maritime

Out Of Order

Noua colecție de scafandru Out Of Order - Trecento Swiss Automatic GMT plătește tribut aventurilor maritime

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

25 octombrie 2023

Marca Out Of Order a prezentat noua sa colecție de ceasuri de scafandru. Linia aduce un omagiu aventurilor subacvatice, ceea ce este strălucit evident în designul și detaliile ceasurilor. Vor fi disponibile trei versiuni de culoare ale modelelor din cea mai recentă colecție.

 
 

Trei sute de metri de rezistență la apă - ceasurile Out Of Order din linia Trecento Swiss Automatic GMT nu dezamăgesc

Ceasurile Out Of Order din colecția Trecento sunt modele cu carcase de 40 de milimetri diametru și dispun de o clasă de rezistență ridicată la apă, așa cum indică însuși numele liniei - trecento în italiană înseamnă trei sute și se referă la adâncimea de 300 de metri la care ceasul poate fi scufundat. Ceasurile sunt echipate cu o mișcare automată elvețiană Landeron de 24 de ore cu 25 de bijuterii, cu funcție GMT și o rezervă de putere de 40 de ore. Funcționarea sa poate fi admirată prin intermediul lunetei transparente situate în partea din spate a plicului, care este realizată din oțel inoxidabil 316L cu acoperire IP Gun și închidere filetată. În jurul capacului vitrat se află un inel de aceeași culoare ca și cadranul.

 

În afara comenzii Trecento elvețian automată GMT neckpiece

 

Designul funcțional și motto-ul unic al ceasurilor Out Of Order Trecento Swiss Automatic GMT

O caracteristică distinctivă a noii linii este inelul interior, care prezintă o inscripție gravată în italiană, engleză și latină, motto-ul care stă la baza mărcii: "Fai dei tuoi difetti le tue virtù - Age ut tua vitia fiant tua vis - Let your flaws become your beauty". Pe lângă indicatorul GMT, cadranele ceasurilor sunt dotate și cu data zilei lunii și sunt protejate de efectele negative ale influențelor externe de către sticla de safir. Atât indicii, cât și mâinile sunt acoperite cu Super-LumiNova.

 

În afara de ordine Trecento elvețian automată GMT cadran GMT

 

Procesul remarcabil de îmbătrânire a plicului ceasurilor Trecento Swiss Automatic GMT Out Of Order

Plicurile sunt realizate din oțel inoxidabil 316L și supuse procesului de îmbătrânire patentat de Out Of Order. O lunetă bidirecțională este fixată pe plic pentru 120 de clicuri. Umplutura lunetei este din aluminiu bicolor cu cifre gravate acoperite cu Super-LumiNova. Modelele din seria Trecento sunt asortate cu o brățară robustă de tip Oyster din oțel inoxidabil 316L, îmbătrânită în conformitate cu brevetul Out of Order și echipată cu o închidere de siguranță micro-reglabilă. Cea mai recentă linie constă în 3 variante de culoare: verde, albastru și negru.

 

În afara ordinii Trecento elvețian automată GMT pe încheietura mâinii

 

Noile modele de ceasuri Out Of Order din seria Trecento Swiss Automatic GMT în trei versiuni de culoare

Out Of Order Green Trecento Swiss Automatic GMT OOO.001-24.VE are un cadran cu textură mată, cu un finisaj sablat care amintește de un fund de mare nisipos. Este de culoare verde, ceea ce face aluzie la apele cristaline. Profilul indicilor, precum și cifrele arabe de pe cadran și cele gravate pe butoiul cu rotire bidirecțională sunt acoperite cu substanța SuperLumiNova C3 pentru o lizibilitate optimă chiar și în condiții de iluminare slabă. Un alt model din această serie este ceasul Out Of Order Blue Trecento Swiss Automatic GMT OOO.001-24.BL. Cadranul său este albastru, simbolizând vastitatea oceanelor și lumea subacvatică fascinantă, dar și la fel de misterioasă. Indicii sunt aplicați în rugină stabilizată, care, datorită unui procedeu patentat Out Of Order, este menită să evoce transformarea oțelului atunci când este supus procesului de ruginire pe fundul mării. Ultimul model din seria Trecento este modelul Out Of Order Black Trecento Swiss Automatic GMT OOO.001-24.NE. Cadranul său prezintă, de asemenea, un finisaj sablat care amintește de fundul mării. Culoarea neagră, între timp, este o trimitere la costumele tradiționale de neopren purtate de scafandrii de mare adâncime.

 

În afara ordinului Trecento elvețian automat GMT superluminova iluminare


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.