Noi ceasuri Traser P99 Q Tactical

Traser

Noi ceasuri Traser P99 Q Tactical

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

11 ianuarie 2023

Un înveliș robust Double Case într-un design extrem de ușor, o mișcare de precizie pregătită pentru ani de serviciu și o iluminare cu tritiu de neînlocuit sunt doar un substitut pentru ceea ce oferă noua colecție de ceasuri Traser P99 Q Tactical. Traser sunt ceasurile preferate de militari, de personalul în uniformă și unul dintre puținele care pot fi achiziționate și de civili. Descoperiți calitatea echipamentului militar cu cea mai recentă serie Traser.

Cui se adresează ceasurile Traser?

Compania elvețiană Traser este specializată în producția de ceasuri tactice specializate, alese de utilizatorii serviciilor în uniformă, de pasionații de activități în aer liber și de militari. Realizarea deosebită a companiei Traser este că furnizează ceasuri comandate special de armată, iar aceste dispozitive sunt produse fără compromisuri care funcționează în cele mai dure condiții. Cea mai recentă serie Traser P99 Q Tactical are o construcție robustă, o greutate extrem de redusă, o precizie excelentă și o funcționalitate care oferă soldatului ceea ce contează cel mai mult pe teren. De asemenea, ceasurile au găsit adepți și în rândul celor implicați în activități de supraviețuire și bushcraft.

Urmăritor naval

Dublu caz - sistem de plicuri cu două straturi

La ce se pot aștepta utilizatorii Traser de la noua colecție P99 Q Tactical? În primul rând, un înveliș și mai robust, pregătit pentru sarcini speciale în praf, noroi, murdărie, temperaturi scăzute și orice condiții extreme. Robustețea extremă este asigurată de carcasa Duble Case dezvoltată de traser®. Este un înveliș cu două straturi cu o structură: oțel inoxidabil + armură CFRP care protejează învelișul și luneta. Materialul compozit în cauză este un polimer armat cu fibre de carbon cu proprietăți robuste:

  • Rezistent la temperaturi ridicate, structura sa se îndoaie la 2000 de grade Celsius
  • Îmbunătățește rezistența ceasului la câmpurile magnetice
  • Este ultra-ușor și reduce semnificativ greutatea ceasului
  • Foarte rezistent la șocuri și impacturi
  • Este antialergenic
  • Neconductoare din punct de vedere electric

Dacă adăugați sticla dură de safir, veți obține un ceas tactic foarte rezistent. Anti-reflectorul intern vă va ajuta să citiți cadranul, indiferent de intensitatea luminii. Simplul fapt că se află în interiorul sticlei garantează durabilitatea, iar abraziunea sau simpla curățare a ceasului Traser nu va cauza abraziune.

Traser P99 Q ceasuri tactice

Rezistență impresionantă la apă pentru sarcini speciale

Fundul de carcasă înșurubat și coroana filetată din carbon sunt responsabile pentru rezistența ridicată la apă a ceasului. Cu o clasă de rezistență la apă de 20 ATM, ceasul Traser poate fi utilizat liber în contact prelungit cu apa. Utilizabilitatea este pe deplin proporțională cu funcționalitatea. Utilizatorii modelului P99 Q Tactical pot beneficia de o lunetă rotativă cu scală de scufundare pe ambele părți. Prinderea și manevrarea ușoară sunt facilitate de forma sa ergonomică și, mai ales, de filele de prindere. În punctul zero, două tuburi de tritiu au fost aplicate pe luneta rotativă pentru o citire mai ușoară la adâncime.

Traser P99 Q Ceas tactic

Tehnologie trigalight® fiabilă - lizibilitate în orice condiții

Condițiile dificile ale operațiunilor militare și întunericul nu vor limita capacitatea de utilizare a ceasului Traser P99 Q Tactical, deoarece alte colecții Traser sunt echipate cu iluminare trigalight®, care sunt tuburi umplute cu gaz tritiu H3. Tehnologia este cunoscută pentru fiabilitatea sa - nu trebuie reîncărcată și luminează neîntrerupt timp de aproximativ 25 de ani. Trigalight® este plasat în zone strategice ale ceasului - pe mâini și în locul indicilor. Fasciculul de lumină este vizibil doar de la o distanță de 3-4 metri, asigurând siguranța soldaților în timpul operațiunilor militare. La rândul său, garnitura de sticlă este acoperită cu un compus luminescent, care emite o lumină verde moale atunci când ceasul este expus la lumina soarelui sau la lumină artificială.

Traser ceas cu lumină de fundal

Mișcare funcțională Swiss Made cu baterie de lungă durată

Nu există loc pentru erori sau deficiențe în ceasurile tactice. Designul, precizia și confortul de utilizare trebuie să funcționeze 100% indiferent de condiții. Acesta este motivul pentru care alegerea mecanismului care va acționa ceasul este atât de importantă. Seria Traser P99 Q Tactical este o colecție de ceasuri cu cuarț cu mișcare elvețiană Ronda 517, cu o durată de viață impresionantă a bateriei de până la 45 de luni. Printre funcțiile calibrului se numără citirea orelor, a minutelor și a secundelor, un indicator de 24 de ore și un afișaj al datei zilei, disponibil în limbile engleză și germană (convertibil prin intermediul coroanei). Această mișcare de fabricație elvețiană are, de asemenea, o funcție EOL, care este un indicator de baterie descărcată. Precizia de mers a Ronda 517 este de -10/+20 secunde pe lună.

Traser P99 Q Tactical pentru bărbați ceas pentru bărbați

Alegeți-vă Traser P99 Q Tactical - variante de colecție

Șase modele de Traser P99 Q Tactical au fost lansate - variantele de culoare și de fabricație sunt disponibile pentru ca utilizatorul să poată alege. Colecția este păstrată în culorile albastru, negru și verde. În funcție de nevoile sale, clientul poate alege un ceas cu o curea NATO din material textil sau un model cu curea din cauciuc. Ambele opțiuni sunt pe deplin potrivite pentru activitățile în aer liber, se prind bine de încheietura mâinii și, cel mai important, îndeplinesc sarcina unui ceas tactic.

Traser P99 Q Tactical pentru bărbați ceas pentru bărbați Blue

Ceasuri Traser disponibile în magazinul eCeasuri

Știți deja cum veți folosi ceasul Traser P99 Q Tactical? Dacă da, nu ezitați să faceți cumpărături - avem toate variantele din cea mai recentă gamă Traser . Fiecare dintre ele are o garanție de 4 ani (în Polonia), o garanție internațională de 2 ani și o garanție trigalight® de 10 ani. Veți găsi și alte linii ale producătorului elvețian, precum și numeroase ceasuri militare de la mărci renumite.


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.