Moștenirea decorativă venețiană în noul ceas Venezianico Nereide Avventurina

Știri

Moștenirea decorativă venețiană în noul ceas Venezianico Nereide Avventurina

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

16 mai 2023

Marca italiană Venezianico nu a încetat să surprindă în ultima vreme, mai ales în ceea ce privește metodele decorative. Manufactura experimentează, păstrându-și în același timp ADN-ul său - moștenirea italiană. Așadar, dacă din colecția dvs. lipsesc ceasurile lipsite de evidență care să funcționeze pentru uzul zilnic, nu uitați să aruncați o privire la noutatea de la Venezianico, ceasul din sticlă de aventurină.

  • Premiera Avventurina de la Venezianico prezintă un cadran, cu sticlă decorativă care seamănă cu particule metalice strălucitoare.
  • Ceasul are o manoperă foarte bună, inclusiv tungsten, sticlă de safir, calibru Swiss Made și oțel 316L.
  • Venezianico Nereide Avventurina va putea fi achiziționat în magazinul nostru. Nu ezitați să setați o notificare de disponibilitate în fișa produsului.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vă rugăm să vizitați blogul nostru

Venezianico, maestrul ornamentilor. O nouă completare a colecției Nereide

Una dintre lansările recente ale brandului a inclus ceasul Venezianico Nereide Tungsteno Madreperla, în cadrul căruia s-a folosit mamă-petrolă de culoare închisă pentru a decora cadranul. Cu câteva momente înainte, marca a dezvăluit, de asemenea, un ceas cu cel mai întunecat cadran din lume - Venezianico Ultrablack cu vopsea acrilică Musou Black™. De data aceasta, a fost prezentat în premieră ceasul Venezianico Nereide Avventurina, cu un cadran realizat din sticlă de aventurină. Acesta este un tip de sticlă decorativă care conține particule metalice fine și strălucitoare, de obicei cupru sau crom. Această sticlă a fost inventată de alchimiștii venețieni în secolul al XVII-lea și a devenit rapid un material popular utilizat în confecționarea bijuteriilor. Trăsătura distinctivă a sticlei aventurine este aspectul său strălucitor și strălucitor, care amintește de minerale naturale precum aventurina sau piatra soarelui.

Ceasul va putea fi achiziționat în curând de pe site-ul Eceasuri.ro.
Venezianico Nerede ceasuri Venezianico Nerede cu sticlă de aventurină Nereide-Avventurina

Ca de obicei, un ceas solid. Explorați caracteristicile modelului Venezianico Avventurina

Marca acordă o mare atenție manoperei. De aici și componentele robuste și de înaltă calitate, inclusiv sticla de safir și luneta din tungsten. Acesta este un ceas de tip scafandru, gradul său de rezistență la apă fiind de 20 ATM. Producătorii au adaptat ușurința de utilizare la scopul urmărit, astfel că luneta menționată mai sus este rotativă, 120 de clicuri, iar cadranul prezintă marcaje ușor de citit, împreună cu retroiluminarea BGW9 Super-LumiNova®. Ceasul în sine face parte din colecția Venezianico Nereide și are dimensiunile caracteristice liniei, respectiv un plic de 42 de milimetri. De asemenea, merită menționat faptul că Venezianico folosește întotdeauna în ceasurile sale mișcări automate de calitate și bine cunoscute. Venezianico Nereide Avventurina este acționat de calibrul elvețian Sellita SW200-1. De exemplu, Nereide Ultraleggero, cu mecanismul său expus, dispune de un werk japonez Seiko NH70A. Așadar, dacă vă interesează profesionalismul în contextul achiziționării unui ceas, Venezianico va fi o alegere bună.

Venezianico Avventurina ceas highlight


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.