Luminox 117 x Skunk Works. Noutate aniversară pentru cea de-a 35-a aniversare a mărcii

Știri

Luminox 117 x Skunk Works. Noutate aniversară pentru cea de-a 35-a aniversare a mărcii

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

17 iunie 2024

Fondată în 1989 de Barry Cohen, marca Luminox prezintă noul model de ceas Luminox F-117 Nighthawk™ x Skunkworks® XA.6442.H.SET. Modelul a fost creat în colaborare cu Lockheed Martin's Skunk Works®, legendara unitate responsabilă de proiectarea celor mai avansate avioane din punct de vedere tehnologic. Noul model prezintă o durabilitate și o precizie excepționale, reflectând perfect abordarea inovatoare a Skunk Works®.

  • Parteneriatul de lungă durată al mărcii cu corporația americană de apărare Lockheed Martin Corporation este o sursă de inspirație constantă pentru noile modele.
  • Un model aniversar din seria AIR dedicat diviziei Advanced Development Program, cunoscută și sub numele de "Skunk Works".
  • Greutatea redusă a ceasului pusă în valoare de precizia mișcării elvețiene.
  • Model disponibil în magazinul Eceasuri.ro.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.

Luminox și Lockheed Martin. Un parteneriat cu o istorie bogată

Luminox are un parteneriat de lungă durată cu Lockheed Martin Corporation, o corporație americană de armament cunoscută pentru producția de avioane de luptă și de recunoaștere, cum ar fi SR-71 Black Bird, F-16, F-35 și F117 Nighthawk. Cel mai recent model din seria AIR este dedicat diviziei Advanced Development Program, cunoscută sub numele de"Skunk Works". Skunk Works este echipa responsabilă pentru dezvoltarea unora dintre cele mai cunoscute proiecte de aeronave din lume, atât de luptă, cât și experimentale. Termenul se referă, de asemenea, la grupurile din cadrul marilor organizații care lucrează în mod autonom la proiecte avansate sau clasificate.

Ceas pentru bărbați Luminox

Designul și logo-ul unic al SkunkWorks

Modelul XA.6442.H.SET are un design unic care aduce un omagiu companiei Skunk Works. Logo-ul Skunk Works, imprimat cu ajutorul materialului Super-Luminova, este situat la ora 6 și este gravat și pe fundul carcasei ceasului. Învelișul cu diametrul de 44 mm este realizat din materialul inovator CARBONOX, asigurând durabilitatea modelului. Datorită utilizării materialului CARBONOX, plicul nu numai că este rezistent la deteriorări mecanice, dar este și extrem de ușor, sporind confortul purtătorului și asigurând greutatea redusă a ceasului (70 g.). Elementele distinctive, fluorescente Super-Luminova garantează o lizibilitate excelentă chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare. Detaliile subtile, cum ar fi gravurile precise și materialele atent selecționate, demonstrează atenția mărcii pentru cea mai înaltă calitate a manoperei. Acest model combină tehnologia de ultimă generație cu o estetică inspirată de modele legendare ale aviației, creând un ceas unic, ideal pentru adevărații pasionați de aviație.

Parametrii tehnici la cel mai înalt nivel

Cel mai recent model Luminox oferă performanțe tehnice impresionante, care îi vor satisface cu siguranță chiar și pe cei mai exigenți utilizatori. Echipat cu un mecanism elvețian de înaltă precizie cu afișaj al datei, acesta garantează fiabilitatea și precizia caracteristice ceasurilor care poartă prestigioasa denumire Swiss Made. Acest mecanism asigură nu numai o precizie excepțională a cronometrării, ci și mulți ani de funcționare și cerințe minime de întreținere. Merită menționat faptul că ceasul se distinge, de asemenea, prin rezistența la șocuri, ceea ce îl face o alegere ideală pentru persoanele active, cele implicate în sporturi extreme sau cele care lucrează în medii dure.

Luminox ceas pentru bărbați

Datorită celor 16 capsule de tritiu plasate pe indici, mâini și lunetă, modelul oferă o vizibilitate excepțională în întuneric. Tehnologia tritium, combinată cu materialul Super-Luminova, garantează o iluminare strălucitoare și de lungă durată, care nu necesită o sursă de lumină externă pentru activare. Toate aceste caracteristici fac din cel mai recent model Luminox nu numai un dispozitiv de măsurare fiabil, ci și un accesoriu elegant care combină tehnologia avansată și designul excepțional.

Rezistență la apă de neegalat de 20 ATM

Luminox XA.6442.H.SET se distinge prin rezistența la apă de 20 ATM, ceea ce corespunde unei adâncimi de până la 200 de metri. O astfel de specificație face din ceas o alegere ideală pentru scafandri și pasionații de sporturi nautice care au nevoie ca ceasurile lor să fie fiabile în condiții dificile. Datorită nivelului său ridicat de rezistență la apă, ceasul poate fi utilizat atât pentru imersiune profesională, cât și pentru înot recreativ sau snorkelling.

Ceas pentru bărbați Luminox

Angajamentul mărcii față de designul inovator

Ceasul Luminox Heritage Pilot Watch 35th Anniversary Gift SET XA.6442.H.SET este un model care merită să fie deținut nu doar pentru funcționalitatea și durabilitatea sa, ci și ca accesoriu elegant care combină tehnologia modernă cu o estetică inspirată de cele mai faimoase modele aeronautice. Este un ceas care îi va satisface atât pe pasionații de high-tech, cât și pe colecționarii în căutare de modele excepționale. Datorită raportului excelent calitate-preț, Luminox este o opțiune excelentă pentru oricine apreciază inovația, fiabilitatea și stilul unic.


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.