Împachetați pentru o călătorie. Accesorii practice pentru bărbați

Orientare

Împachetați pentru o călătorie. Accesorii practice pentru bărbați

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

19 aprilie 2023

Sezonul călătoriilor este în plină desfășurare. Weekendul prelungit de Crăciun a rămas în urmă și urmează mult așteptata vacanță de 1 Mai. Ce să împachetezi pentru o călătorie în afara orașului? Iată câteva accesorii practice pentru bărbat. Fie că plănuiți un tur de oraș sau o excursie, consultați sfaturile noastre și descoperiți produsele recomandate care vor rezista ani de zile.

Sunteți în fața unei călătorii? Luați cu dvs. o husă de călătorie pentru ceasul dvs.

Atunci când călătorim, bunurile noastre sunt deosebit de vulnerabile la deteriorări. De câte ori v-ați zgâriat telefonul punându-l în același buzunar cu cheile? Cine a auzit cel puțin o dată sunetul amenințător al unei vânătăi plasându-și rucsacul pe o suprafață dură? Longevitatea obiectelor noastre depinde de grija pe care o acordăm acestora. Prin urmare, atunci când alegeți tot felul de huse și carcase, este recomandabil să optați pentru produse de înaltă calitate. În acest caz, vă recomandăm marca WOLF, care oferă, printre altele, huse de călătorie pentru ceasuri. Avantajul este un interior foarte bine conturat, astfel încât ceasul nu va "zbura". Cutia Wolf Roadster 477856 va putea ține trei ceasuri, are o închidere sigură cu clichet și un compartiment secret pentru bijuterii sau bani. Pentru călătorii scurte cu un singur ceas, o cutie cu un singur compartiment, cum ar fi Leanschi Chocolate Brown WPO1-CHOC, va fi suficientă.

Caz de călătorie

Busolă Suunto practică și tehnică

Pentru drumeții în munți, camping în pădure, caiac-canoe și toate activitățile în aer liber, merită să vă procurați o busolă profesională. Una care va fi fabricată solid, dotată cu magneți rezistenți și care va prezenta, de asemenea, indicații precise. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui obiect pe care să îl păstrați în echipament pentru câțiva ani de acum încolo, consultați busolele Suunto. Marca finlandeză știe exact cum să facă echipamente pur și simplu bune. Suunto MB-6 Global este o busolă compatibilă, cu o carcasă întărită și cu caracteristicile de care aveți nevoie pentru navigația la altitudine mare. Are un ac cu rulment de piatră echilibrat la nivel global , o scală reglabilă pentru corecția declinației, un indicator de înclinare, iar precizia sa este de 2,5°. Este comodă datorită designului său de cutie de chibrituri, marcajelor luminescente și instrumentelor de ochire: oglindă, papion și vizor. De asemenea, se comportă bine la temperaturi extreme.

Suunto MB-6 Busolă globală cu oglindă Suunto MB-6

WOLF Rotomats și organizatori - aveți grijă de ceasul dumneavoastră automat

Să împachetezi lucrurile pentru o călătorie este un lucru, să le lași în siguranță acasă este altceva. Pentru călătoriile mai scurte, fie că este vorba de weekend sau de călătorii de afaceri, un gadget popular printre bărbați sunt rotomatele. Atunci când sunt lăsate în ele, ceasurile automate nu se ridică și proprietarii nu trebuie să facă ajustări ale orei. În plus, acestea sunt un accent decorativ plăcut pentru apartament. Aruncați doar o privire la rotomatul Wolf British Racing 792241 - nuanța sa frumoasă de verde British racing și ornamentele aurii sunt impresionante chiar și fără ceasurile din interior. Pentru ceasurile cu cuarț, vă recomandăm organizatoare care pot găzdui mult mai multe ceasuri. Un astfel de echivalent ar fi cutia Wolf British Racing 792741, care poate găzdui până la 10 ceasuri, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ceasurile nu absorb praful, oferind proprietarului un sentiment de grijă față de accesoriile prețioase.

Wolf British Racing catifea de catifea pentru ceasuri 792241

Ochelari de soare Meller, versatili și de încredere

O călătorie nu poate merge fără ochelari de soare. Clockworks vă oferă marca Meller, ale cărei modele se disting întotdeauna prin forma lor la modă, culorile variate și calitatea ridicată. Majoritatea modelelor sunt polarizate și au un filtru UV ridicat. O sugestie ar fi ochelarii de soare Meller Bakari Dark Candy Grey BK-TEJAGREY, cu culorile lor închise și forma atemporală. Aceștia au un strat anti-zgârieturi pentru a proteja împotriva zgârieturilor. Este un clasic care se va potrivi cu orice ocazie posibilă. O excursie la mazurel cu prietenii, nunta unui prieten, o plimbare în oraș, o vizită în familie sau o vacanță cu partenerul. Maroul se va îmbina perfect cu albul, bejul și griul, iar ochelarii Meller vor sublinia discret stilul proprietarului.

Ochelari de soare pentru bărbați Brown Meller Bakari Dark Candy Grey BK-TEJAGREY

Încărcător original și cu încărcare rapidă pentru smartwatch

Lipsa unui încărcător bun este blestemul oricărei călătorii. Nimeni nu vrea să piardă timp pentru a-și încărca complet dispozitivul și, bineînțeles, vorbim despre accesorii neoriginale de calitate slabă. În plus față de încărcătorul inclus pentru smartwatch, este o idee bună să cumpărați un set suplimentar care va fi mereu în rucsacul de călătorie. În categoria încărcătoare pentru smartwatch-uri, veți găsi accesorii convenabile dedicate unor modele specifice, de exemplu, cabluri și încărcătoare pentru Suunto 9 Peak, smartwatch-ul Fossil sau alte soluții compacte, cum ar fi încărcătorul portabil Coros WAPX.CRB.KEY. care poate fi atașat la chei.

Încărcător de ceas Suunto și încărcător portabil pentru ceasuri

Accesorii pentru călătorie. Ce altceva să aduceți?

Adesea, în ultimul moment, ni se amintește de lucruri logice care, în mod interesant, nu sunt atât de ușor de cumpărat din mers lângă casă. Atunci când comandați produse pentru călătoria dumneavoastră, vedeți, de exemplu, și ochelari de protecție și folii pentru ceasuri și smartwatch-uri. Dacă nu dețineți încă un smartwatch, vă încurajăm, de asemenea, să vizitați gama noastră sau să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți un smartwatch pentru călătorii interesante și active.


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }