Energie fermecată în inel

Varietăți

Energie fermecată în inel

Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.

21 noiembrie 2022

Bijuteriile sunt foarte populare, mai ales în rândul sexului frumos. Decorează, adaugă farmec, uneori simbolizează ceva. Multe femei optează pentru inele, care arată deosebit de șic atunci când sunt combinate cu o manichiură elegantă. Dar purtarea inelelor are un al doilea scop. Știați că degetul pe care purtăm inelul are o semnificație? Ce contează? Vă vom dezvălui acest secret!

Energia din ring

Atunci când vă decideți să purtați un inel de damă, acordați atenție nu numai designului său, ci și degetului pe care îl puneți. De ce? Pentru că există credința că modul în care porți un inel de femeie are un efect semnificativ asupra ta. În acest fel, puteți amplifica efectul unei anumite energii. Bineînțeles, nu există nicio dovadă științifică în acest sens. Pe de altă parte, dacă ceva poate ajuta mai degrabă decât dăuna, de ce să nu încercăm.

inel pentru femei cluse din colecția essentielle model clj42007 mărimea 54

Mai exact, dacă la un moment dat vă confruntați cu o anxietate nefondată, poate cauzată de un nou loc de muncă, poate copleșit de prea multe responsabilități, puneți-vă un inel pe degetul mijlociu. Te așteaptă noi provocări, vrei să-ți stimulezi sufletul creativ? Pur și simplu puneți bijuteria pe degetul inelar. Vrei să ai mai multă încredere în tine însuți? Aveți nevoie de un impuls de încredere în sine? Alegerea ta ar trebui să cadă pe degetul arătător. Vă este greu să pătrundeți? Aveți deja ideile și curajul, dar problema este comunicarea. Remediul va fi să vă puneți un inel pe degetul cel mai mic. Când vine vorba de degetul mare, aveți grijă. Pe de o parte, se acceptă că întărește voința, iar pe de altă parte că întrerupe fluxul de energie bună. Un lucru este sigur, arată foarte misterios și intrigant. Nu uitați, acestea sunt curiozități, nu fapte dovedite!

fotografie de pexels prasanth inturi 1051838

Un inel are mai mult de o față

Multitudinea de modele, culori, dimensiuni, forme, înseamnă că există ceva pentru toată lumea. Dacă vă place clasicul, optați pentru modele simple, de culoare aurie sau argintie. Modelele clasice corespund perfect cu inelele cu perlă încorporată. Vă recomandăm modelul Agnethe de la Skagen. Sunteți de genul îndrăzneț? Îți poți permite să o iei puțin razna? Fantastic! De ce să te limitezi. Combinați mai multe inele pentru femei, așa cum face marca Cluse. Îți place să ieși în evidență? Inelele pentru femei Guess sunt opțiunea perfectă pentru tine. Îți sugerăm un inel de sigiliu mare cu un cristal încorporat în formă de inimă, modelul From Guess With Love. De ce ne plac inelele? Pentru că oferă atât de multe posibilități. Ele ne accentuează delicat mâinile, pe de altă parte ne manifestă independența! Inelele arată foarte bine atât singure, cât și în duo cu o brățară sau un colier de damă.

cluse colecția de femei cluse essentielle model clj41007 mărimea 52

Există o altă credință. Se spune că obiectele puternic strălucitoare, reflectă farmecele și energia rea. Așadar, dacă vă place să uimiți, optați pentru modelele bogat decorate. Vei avea grijă de energia ta bună în acest proces! Ce vă recomandăm? Un must have incontestabil este modelul MK Statement Link de la Michael Kors. Glamour, strălucire, strălucire - este greu să-ți iei ochii de la ea! Se potrivește perfect cu ținutele de seară, dar nu uitați că în zilele noastre puteți purta acest tip de accesoriu și la ținutele casual. Tu stabilești limitele și îți creezi stilul.

Inelul tău de vis

Îți plac inelele la fel de mult ca și nouă? Purtați-le separat sau în seturi, schimbați-le, asortați-le la ținuta dumneavoastră și la starea de spirit. Uneori, un singur inel de accent, sub forma unui inel mare de tip sigiliu, dă o notă finală unui stil. Un inel este, de asemenea, o idee ideală de cadou pentru o persoană iubită. Dacă vrei să-i sporești energia bună, alege modele în forme cu o simbolistică bogată. Vă sugerăm inima, precum și semnul infinitului. Și ai deja inelul tău de energie?


Adriana Matei

Adriana se ține de mână când vine vorba de ceea ce este la modă și în trend. De asemenea, în ceasuri. Fiind o adeptă a unui stil de viață activ, îi place să fie în clubul de fitness și în sala de gimnastică. Prin intermediul ei veți afla despre posibilitățile oferite de ceasurile sport și de dispozitivele de urmărire a activității fizice.