Cum arată Venezianico cu decorul Clous de Paris? Vezi ediția limitată în premieră

Venezianico

Cum arată Venezianico cu decorul Clous de Paris? Vezi ediția limitată în premieră

Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.

17 martie 2023

Venezianico nu încetinește, iar o nouă ediție limitată Venezianico Redentore Clous de Paris este în drum spre magazinul nostru. Acesta este un ceas cu un tip special de decorare a cadranului, produs doar într-o ediție de 100 de bucăți în întreaga lume. Descris ca fiind sofisticat, acesta nu numai că prezintă un design deosebit, dar dispune și de un mecanism uitat în orologerie, cu o rezervă de putere non-standard.

  • Textura miniaturală a cadranului, care amintește de guilloche, este o tehnică decorativă cunoscută încă din secolul al XVI-lea.
  • Datorită celei de-a patra mâini principale, este posibilă citirea rezervei de putere în partea superioară a cadranului.
  • În partea de jos veți găsi specificațiile complete ale ceasului Venezianico Redentore Clous de Paris.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru

Ce este Clous de Paris la un ceas Venezianico?

După cum sugerează și numele, caracteristica specială a ediției limitate este un tip special de decor. S-a decis să se folosească această tehnică pe cadranul ceasului, deși în industrie apare uneori pe lunetă sau pe partea laterală a plicului. Clous de Paris este o textură, care amintește de un guilloché. Este alcătuită din multe piramide mici, creând un model geometric, de altfel, considerat foarte elegant și sofisticat. Prin urmare, se potrivește perfect cu colecția Venezianico Redentore. Ca o curiozitate, merită menționat faptul că această tehnică a fost adoptată de ceasornicarul elvețian Abraham-Louis Breguet încă din 1786.

Decor Clous de Paris pe ceasul Venezianico

Atenție la cele mai mici detalii

Ceasurile Venezianico sunt cunoscute pentru atenția maximă acordată finisajelor. Venezianico Redentore Venezianico Redentore Clous de Paris Limited Edition impresionează prin detaliile care adaugă o notă de rafinament cadranului texturat. Elementele argintii care înconjoară cadranul albastru închis sunt finisate cu un finisaj satinat, care surprinde perfect strălucirea oțelului 316L. Indicii sunt aplicați manual, în favoarea indicilor liniari tradiționali din linia Redentore, s-a ajuns la cifre și au fost adăugați indici romani mici. Bineînțeles, fundul carcasei este decorat cu o gravură atent lucrată care înfățișează neoclasica Bazilică Redentore din Veneția. Ceasul se păstrează exclusiv în argintiu și albastru marin, creând un accesoriu cu adevărat sofisticat.

Complicația rezervei de energie - citire în partea superioară a cadranului

Manufactura a apelat la mișcarea automată japoneză Seiko NE57A, al cărei indicator al rezervei de energie este situat în jumătatea superioară a cadranului. Avem la dispoziție patru mâini principale: cea a orei, cea a minutelor, cea a secundelor și cea a rezervei, care sunt finisate cu un ciocan. Acest tip de configurație a rezervei de mers este posibilă prin plasarea celei de-a patra mâini direct pe axul principal al mecanismului. Să nu uităm că mecanismul oferă, de asemenea, o perspectivă asupra citirii zilei din lună pe subcadranul de deasupra orei 6. Pentru a unifica designul, un indicator cu capăt de ciocan este, de asemenea, plasat acolo, dar într-o versiune miniaturală.

Venezianico Redentore Venezianico Redentore Clous de Paris ceas pe încheietura mâinii

Specificațiile ceasului Venezianico Redentore Clous de Paris

  • Material plic: oțel inoxidabil 316L
  • Diametrul plicului: 40 mm
  • Mișcare: automată Cal. Seiko NE57A, rezervă de putere 41h
  • Luneta: oțel inoxidabil 316L
  • Rezistența la apă: 100m/10 ATM
  • Material curea: piele naturală texturată, fabricată în Italia

Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }