Culorile de vacanță ale celei mai bine vândute serii Pacific Diver 3120

Luminox

Culorile de vacanță ale celei mai bine vândute serii Pacific Diver 3120

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

09 august 2023

Ceasurile elvețiene Luminox sunt rezultatul a 25 de ani de cercetare și dezvoltare a unor componente luminoase de ultimă generație. Marca a fost aleasă de supraviețuitorul Bear Grylls, precum și de membri precum U.S. Navy SEALs, Icelandic Association for Search and Rescue (ICE-SAR) și Lockheed Martin's F-117. Între timp, marca lansează două culori excepțional de vibrante pentru gama Pacific Diver.

 
  • Luminox, marca celebră pentru ceasurile sale cu iluminare cu tritiu care strălucesc până la 25 de ani, prezintă noi modele din seria Luminox Pacific Diver.
  • Ceasurile din seria Fanta prezintă un cadran și o curea de culoare galbenă și portocalie.
  • Ambele modele sunt disponibile în magazinul Eceasuri.ro.
  • Pentrumai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.
 

Luminox Pacific Diver cu un look de vară de sezon și culori strălucitoare

Seria Luminox Pacific Diver este un fel de omagiu adus celei mai mari și mai adânci ape de pe Pământ, care găzduiește peste 225.000 de specii cunoscute și care atrage scafandri și aventurieri. Vorbim, bineînțeles, despre Oceanul Pacific, care se întinde pe 155 de milioane de kilometri pătrați, este una dintre cele mai mari minuni ale lumii și cuprinde 30% din suprafața planetei noastre. Colecția Luminox Pacific Diver este inspirată de ocean și face referire la atmosfera sa tropicală. Marca introduce două modele noi: Luminox Pacific Diver 3120 Series Fanta XS.3125 și Luminox Pacific Diver 3120 Series Fanta XS.3129 în două versiuni de sezon, de vară, cu cadran și curea asortate, în galben vibrant și portocaliu îndrăzneț.

 

luminox pacific diver fanta galben

 

Design tropical și vizibilitate de neegalat - ceasurile Luminox Pacific Diver 3120 Series Fanta cu tehnologie Luminox Light.

O lunetă pivotantă cu CARBONOX™ este plasată pe învelișul din oțel inoxidabil de 44 de milimetri. Curelele de cauciuc tăiate pentru a se potrivi cu fermoar cu fluture se potrivesc confortabil la încheietura mâinii. Ceasurile Luminox, așa cum îi stă bine mărcii, folosesc iluminarea cu tritiu (15 nanotuburi în total), sau tehnologia Luminox Light, ceea ce face ca ceasul să fie vizibil în toate condițiile de iluminare timp de până la 25 de ani. Cadranul prezintă 2 cifre arabe clar vizibile și 10 indici liniari. La ora 3 este plasat un contor pentru data zilei din lună. Cadranul este protejat împotriva deteriorării de o sticlă de safir cu strat anti-reflexie. Ceasurile au o coroană și o lunetă înșurubate, care, combinate cu rezistența la apă în clasa de 20 ATM, permit înotul și scufundările fără un acvariu. Funcționarea precisă a modelelor este asigurată de mișcarea elvețiană cu cuarț Ronda 515.

 

luminox pacific diver fanta orange


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }