Victorinox

Victorinox

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Celebrele Victorinox sunt fără îndoială elegante și pline de clasă. Puteți afla mai multe despre ele pe blogul nostru oficial.

Blog despre marca Victorinox - fapte interesante, recenzii, noutăți

Pe site-ul Watchard veți găsi toate informațiile, faptele interesante și cele mai recente știri despre Victorinox și ceasurile sale. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de teste efectuate pe anumite modele și recenzii aprofundate.

O trăsătură caracteristică a mărcii elvețiene, Victorinox, sunt ceasurile de cea mai înaltă calitate. Acestea au un aspect foarte elegant și sunt realizate în principal din oțel. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de ceasuri elegante, sportive și pilot.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }