Sturmanskie

Sturmanskie

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Blog despre brandul Sturmanskie- fapte interesante, recenzii, știri

Cercetați un ceas pilot care a fost proiectat în Rusia? Dacă da, ceasurile Sturmanskie vor fi perfecte pentru dumneavoastră. Citiți blogul nostru pentru a afla mai multe despre această marcă.

Vreți să aflați mai multe despre ceasurile Sturmanskie? Sunteți interesat să citiți recenziile noastre de la utilizatori și noutățile din industria ceasurilor? Dacă da, vizitați blogul nostru și aflați mult mai multe despre ele. Blogul vă va risipi cu siguranță toate îndoielile.

Monitoarele Sturmanskie sunt de înaltă calitate. Acest lucru se datorează multor ani de teste, proiecte și selecției atente a materialelor utilizate pentru fabricarea fiecărui ceas.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }