Schaumburg

Schaumburg

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Designuri unice și materiale de înaltă calitate - cunoașteți mai bine marca Schaumburg! Ceasurile Schaumburg sunt chintesența celui mai bun stil premium - vedeți cum vor arăta la încheietura dumneavoastră.

Blog despre ceasurile Schaumburg - fapte interesante, recenzii, știri

Vizitați blogul nostru și aflați mai multe despre marca Schaumburg. Veți găsi acolo numeroase fapte interesante, recenzii ale celor mai populare modele și alegerile noastre de top de ceasuri Schaumburg.

Marca Schaumburg a fost fondată în anii 1990 în Germania. Compania a câștigat foarte repede recunoaștere datorită celebrităților care purtau ceasuri Schaumburg zilnic și la evenimente speciale. Astăzi, Schaumburg este cunoscută pe scară largă pentru ceasurile sale premium.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }