Q&Q

Q&Q

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Q&Q este o marcă japoneză specializată în fabricarea de ceasuri îndrăznețe pline de dinamică sportivă. Pentru mai multe informații, vizitați blogul oficial Watchard.

Blog despre marca Q&Q - fapte interesante, recenzii, știri

Pe blogul Watchard veți găsi o prezentare generală a celor mai interesante modele Q&Q, sfaturi practice, ultimele noutăți și fapte interesante despre această marcă. Vizitați blogul și aflați mai multe despre compania japoneză.

Cine alege ceasurile Q&Q? Care este calitatea acestor ceasuri ieftine? Cum funcționează tehnologia radiocomandată la ceasurile Q&Q? Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați blogul Watchard.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }