Nixon

Nixon

Știri

Cadran ametist în ediția limitată a ceasului Venezianico Nereide Ametista

15 aprilie 2024
Noul ceas Venezianico Nereide Ametista combină tradiția meșteșugului venețian cu materiale moderne, oferind o combinație elegantă de ametist și oțel inoxidabil. Colecția în premieră, limitată la 400 de bucăți, va fi disponibilă în curând pe Eceasuri.ro.

Nixon este un producător de ceasuri care a câștigat rapid recunoaștere. Modelele originale și creative au cucerit inimile clienților din întreaga lume. Aflați mai multe despre brandul Nixon pe blogul Watchard.

Blog despre marca Nixon - fapte interesante, recenzii, știri

Pe blogul oficial Watchard puteți citi multe intrări interesante despre marca Nixon. În afară de cele mai recente știri, puteți găsi, de asemenea, o prezentare generală a celor mai interesante modele oferite de marca Nixon.

Nixon este un producător american de ceasuri care a devenit celebru pentru că produce modele excepționale pentru toate bugetele. Ceasurile mărcii se disting prin aspectul lor neobișnuit și caracterul sportiv, care este rezultatul istoriei producătorului. Puteți afla mai multe informații pe blogul oficial Watchard.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }