Misfit

Misfit

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Misfit este o marcă americană specializată în tehnologia portabilă. Datorită unei abordări neobișnuite a proiectelor sale, Misfit a devenit un succes de vânzări în întreaga lume.

Blog despre marca Misfit - fapte interesante, recenzii, știri

Puteți găsi pe blogul Watchard o prezentare generală a modelelor de top, cele mai recente știri, fapte interesante, recenzii verificate, precum și informații despre istoria mărcii și a ceasurilor Misfit.

Celebrele Misfit combină funcționalitatea unui tracker de fitness cu un design elegant și stilat. Acest lucru înseamnă că modelele Misfit pot fi purtate nu numai în timpul antrenamentelor, ci și zilnic. Descoperă-le acum!

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }