Lip

Lip

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Lip este un producător francez care oferă modele cu design atent și estetic. Aflați mai multe despre ceasurile Lip pe blogul oficial Watchard.

Blog despre marca Lip - fapte interesante, recenzii, noutăți

Pe blogul despre marca Lip veți găsi o mulțime de informații utile, sfaturi și fapte interesante despre companie, precum și recenziile și rapoartele noastre de utilizator despre cele mai interesante modele Lip.

Lip a fabricat primul ceas cu o rezistență la apă de 200 de metri și a fost inventatorul primului model electronic din lume. Doriți să aflați mai multe despre acest brand și despre contribuția sa la orologerie? Dacă da, vizitați Watchard, deoarece acestea și multe alte subiecte sunt discutate pe blogul nostru.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }