Grovana

Grovana

Știri

Cadran ametist în ediția limitată a ceasului Venezianico Nereide Ametista

15 aprilie 2024
Noul ceas Venezianico Nereide Ametista combină tradiția meșteșugului venețian cu materiale moderne, oferind o combinație elegantă de ametist și oțel inoxidabil. Colecția în premieră, limitată la 400 de bucăți, va fi disponibilă în curând pe Eceasuri.ro.

Grovana este un brand elvețian, care încă de la începutul existenței sale s-a concentrat pe cea mai înaltă calitate a manoperei. Fiecare ceas este realizat manual, cu atenție la fiecare detaliu. Pentru a afla mai multe despre aceste ceasuri, vizitați blogul oficial Watchard.

Blog despre marca Grovana - fapte interesante, recenzii, noutăți

Pe blogul oficial despre marca Grovana veți găsi o prezentare generală a celor mai bune modele, cele mai recente noutăți, fapte interesante, recenzii, sfaturi practice și multe altele. Vizitați blogul pentru a afla mai multe despre marca Grovana și pentru a alege ceasul potrivit pentru dumneavoastră.

De ce este atât de durabil cristalul de safir folosit în ceasurile Grovana? Ce caracterizează măiestria orologeră a mărcii? Ce model să alegeți? Răspunsurile la aceste întrebări și la altele le veți găsi pe blogul nostru.