Fossil

Fossil

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Marca Fossil produce ceasuri de puțin timp, întrucât și-a început activitatea în anii 1980. În scurt timp, compania a devenit un fenomen mondial. Vedeți ceasurile Fossil.

Blog despre marca Fossil - fapte interesante, recenzii, știri

Pe blogul Watchard veți găsi multe intrări despre marca Fossil referitoare la fapte interesante, recenzii ale celor mai populare modele și o compilație a celor mai deosebite ceasuri Fossil.

Care ceas Fossil este un punct de referință în materie de modă pentru multe mărci din întreaga lume. De asemenea, ceasurile mărcii sunt o sursă de inspirație și un accesoriu elegant, atent analizat. Alegeți un ceas Fossil și bucurați-vă de un ceas de calitate superioară.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }