Fiyta

Fiyta

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Marca Fiyta a ridicat ștacheta tot mai sus încă de la sfârșitul anilor 1980. Condus de ambiție și de căutarea perfecțiunii, producătorul a câștigat recunoașterea clienților. Puteți citi mai multe despre ceasurile de lux Fiyta pe blogul nostru oficial.

Blog despre ceasurile Fiyta - fapte interesante, recenzii, știri

Vă place să citiți știri, recenzii și fapte interesante despre ceasuri? Ați ajuns la locul potrivit, deoarece blogul nostru este actualizat în mod regulat cu ghiduri, sfaturi utile, recenzii, clasamente ale ceasurilor Fiyta și informații importante pe care trebuie să le știți. Consultați blogul nostru și aflați mai multe despre aceste ceasuri uimitoare.

Celelalte ceasuri Fiyta dovedesc că piața ceasurilor este înfloritoare și în afara Europei. Această marcă recunoscută la nivel internațional oferă inovații originale, deoarece se bazează pe cele mai noi tehnologii. Citiți mai multe despre ceasurile Fiyta pe blogul nostru oficial.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }