Fila

Fila

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

La început, Fila s-a ocupat de fabricarea de îmbrăcăminte și accesorii sportive. Brandul se dezvoltă în continuare, iar acum ne putem bucura de ceasurile Fila de calitate superioară la un preț foarte bun.

Blog despre marca Fila - fapte interesante, recenzii, știri

Pe blogul oficial Watchard veți găsi cele mai recente știri, fapte interesante și recenzii despre ceasurile Fila. De asemenea, puteți citi istoria mărcii și vă puteți familiariza cu cele mai bune modele Fila. Vedeți acum ce ceasuri Fila corespund așteptărilor dumneavoastră.

Marca Fila este unul dintre acei producători care nu doar creează noi linii de ceasuri, ci încearcă să își entuziasmeze utilizatorii cu propria pasiune și stil de viață. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui accesoriu elegant pentru orice ocazie, alegeți un ceas Fila.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }