Emile Chouriet

Emile Chouriet

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Emile Chouriet oferă ceasuri proiectate cu grijă. Mișcarea acestor dispozitive a fost creată de la început până la sfârșit în fabrica elvețiană a mărcii.

Blog despre marca Emile Chouriet - fapte interesante, recenzii, știri

Pe blogul eCesauri.ro veți citi cele mai recente știri despre marca Emile Chouriet, precum și recenzii ale unor modele specifice și fapte interesante. Datorită informațiilor furnizate pe blog, alegerea ceasului de vis va fi mai ușoară.

Cercetați un ceas premium la un preț avantajos? Alegeți Emile Chouriet. Modelele oferite de această marcă se pot lăuda cu certificarea Swiss Made. Ele se disting printr-un stil original și elegant și un finisaj perfect care încântă privirea.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }