Edifice

Edifice

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Edifice este una dintre cele mai apreciate linii de ceasuri Casio. Se distinge prin designul său elegant și tehnologiile moderne. Aflați mai multe despre ceasurile Edifice de pe blogul oficial Watchard.

Blog despre linia Edifice - fapte interesante, recenzii, noutăți

Cele mai recente știri, fapte interesante și recenzii ale modelelor unice Edifice pot fi găsite pe blogul oficial Watchard. Editorii noștri vă vor vorbi despre istoria mărcii și despre cele mai importante ipoteze ale sale. Pe blog puteți găsi, de asemenea, un interviu cu ambasadorul mărcii.

Edifice este o linie creată pentru bărbații eleganți care apreciază soluțiile clasice și ceasurile cu caracter sportiv. Modelele sunt dotate cu numeroase funcții care facilitează viața de zi cu zi. Puteți citi mai multe despre Edifice pe blogul oficial Watchard.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }