David Daper

David Daper

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Desenele inovatoare ale mărcii David Daper sunt de mult timp foarte populare pe piață, încurajând atât doamnele, cât și domnii să achiziționeze un ceas dovedit, cu aspect deosebit.

Blog despre marca David Daper- fapte interesante, recenzii, știri

Toate informațiile, inclusiv reportaje despre marca David Daper, recenzii și teste de ceasuri, le veți găsi pe blogul oficial despre David Daper. Consultați una dintre cele mai populare mărci de pe piața de ceasuri.

Celebrele David Daper reprezintă o adevărată revoluție în rândul accesoriilor la modă. Brandul a fost creat cu ideea de a proiecta dispozitive care să se adreseze persoanelor tinere și active. A devenit rapid un adevărat succes de vânzări în întreaga lume.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }