Calvin Klein

Calvin Klein

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Calvin Klein este, fără îndoială, un brand de top, recunoscut în întreaga lume chiar și de persoanele pentru care moda nu joacă un rol semnificativ în viață. Vizitați blogul nostru pentru a vedea cele mai bune modele.

Blog despre marca Calvin Klein - fapte interesante, recenzii, știri

Vreți să cunoașteți cele mai populare modele Calvin Klein din magazinul nostru? Vă place să citiți recenzii și fapte interesante despre ceasuri? Vizitați blogul nostru și aflați mai multe despre ceasurile Calvin Klein.

Calvin Klein a fost fondat în anii 1960 de către un designer american. Inițial, marca s-a concentrat pe proiectarea de haine din denim. Ideea de a crea un singur model de ceas pentru toată lumea a fost atât de originală încât a câștigat rapid popularitate.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }