Bulova Lunar Pilot Chronograph într-o nouă înfățișare

Știri

Bulova Lunar Pilot Chronograph într-o nouă înfățișare

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

22 mai 2023

Bulova Lunar Pilot Chronograph este un ceas foarte popular în rândul pasionaților de ceasuri. Acest lucru se datorează atât designului său atractiv, cât și datorită poveștii lunare interesante din spatele său. Între timp, o versiune nouă, reîmprospătată a Lunar Pilot Chronograph ajunge pe piață.

  • Ceasul iconic Bulova Lunar Pilot Chronograph se întoarce într-o ediție nouă, modernizată.
  • Un ceas inspirat de modelul care a mers pe Lună odată cu misiunea Apollo 15.
  • Precizia excepțională a mișcării este garantată de o mișcare cu cuarț care rezonează la o frecvență de până la 262 kHz.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru

Ceasul Bulova care a mers pe Lună cu misiunea Apollo 15

Prototipul pentru ceasul Lunar Pilot Chronograph este modelul Bulova care a ajuns pe Lună odată cu misiunea Apollo 15, deși ceasul oficial al NASA a fost Omega Speedmaster, cu care a fost echipat fiecare membru al echipajului. Din nefericire pentru Omega, din fericire pentru Bulova, ceasul comandantului Dave Scott s-a defectat, ceea ce l-a determinat pe acesta să decidă să-și ia ceasul personal - cel al Bulova. Așa a ajuns ceasul mărcii pe Lună și a înlocuit cu succes ceasurile oficiale ale NASA.

bulova lunar chrono plic

O versiune reînnoită a Bulova Lunar Pilot Chronograph

Cea mai recentă iterație a modelului Lunar Pilot Chronograph este o versiune modernizată a modelului care a ajuns pe Lună în 1971. Se distinge de varianta originală și de variantele mai vechi, printre altele, printr-o mișcare exclusivă de cuarț de înaltă precizie și o schemă de culori diferită de cea originală neagră. Ceasul are același înveliș argintiu din oțel inoxidabil cu un diametru de 43,5 mm. Butoanele subțiri albastre ale cronografului și coroana cu camertonul care reprezintă logo-ul Bulova sunt plasate pe partea laterală a plicului, la ora 3.

bulova lunar chrono profil bg

Sub geamul plat de safir cu strat anti-reflexie se află cadranul, a cărui suprafață principală argintie are o textură grosieră și contrastează bine cu cele trei cronometre albastre și cu cele trei totalizatoare albastre ale mâinii a doua, decorate cu ghioșee circulare. În jurul cadranului se află un inel argintiu cu un model ghioșat de cercuri cu scări imprimate pentru minute și secunde. Inelul albastru de deasupra, la rândul său, este imprimat cu o scală tahimetrică. Datorită prezenței unui cronometru, cadranul prezintă nu mai puțin de șase mâini subțiri acoperite, ca și indicii, cu un strat luminescent Super-LumiNova.

bulova lunar chrono cadran bulova

Ceas funcțional Bulova Lunar Pilot Chronograph cu mișcare de înaltă precizie

Bulova Lunar Pilot Chronograph se bazează pe mișcarea de cuarț de înaltă precizie patentată de Bulova, care funcționează la o frecvență de până la 262 kHz. Ceasul este conectat la o brățară din oțel inoxidabil cu trei rânduri. Rândul mijlociu de verigi este lustruit, în timp ce verigile laterale sunt periate. Este inclusă o curea din piele albastră, care corespunde bine cu celelalte elemente de această culoare.

bulova lunar chrono brățară bulova

Ansamblul creează o compoziție excepțional de reușită. Acesta este un ceas sportiv cu un design de înaltă calitate. Modelul arată elegant la încheietura mâinii și este, în plus, funcțional, lizibil și confortabil. Cronograful Bulova Lunar Pilot Chronograph va fi disponibil în curând în magazinul nostru!


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.