Bauhaus a prezentat colecția Aviation. Nu mai puțin de 4 mecanisme diferite!

Știri

Bauhaus a prezentat colecția Aviation. Nu mai puțin de 4 mecanisme diferite!

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

25 aprilie 2023

POINTtec, o companie specializată în ceasuri germane Zeppelin, Iron Annie și Bauhaus, a dezvăluit noi colecții. Printre acestea, ceasurile Bauhaus Aviation, disponibile în până la 4 mișcări selectabile. Pe lângă versiunile automate cu calibre de la Citizen Miyota, este disponibil și un cronograf cu cuarț. Ce funcționalitate alegeți?

Aceeași idee, 4 mecanisme din care puteți alege. Ce Bauhaus Aviation alegeți?

Marca Bauhaus a prezentat până la 4 versiuni de mecanisme în noua colecție Aviation. Printre acestea se numărau un tip cu cuarț și unul automat, iar în cazul celui cu cuarț nu putea lipsi funcția cronograf. Aceasta este disponibilă pe modelele Bauhaus 2880-5 și Bauhaus-2880M-5 și folosește ceasul elvețian Ronda 5130.D cu o secundă principală și o secundă mică la ora 3. În plus, există o funcție de dată și alarmă. Soluțiile japoneze Miyota au fost deja aplicate la automatic. Pentru cei cărora le pasă de o rezervă de putere mare, este proiectat ceasul Bauhaus 2864-5 care numără 60 de ore de rezervă (Miyota 8315). Un omolog cu un design similar este reprezentat de ceasurile Bauhaus 2866-5 și 2866M-5. În acest caz, în detrimentul unei rezerve de energie mai scurte (42 h, Miyota 8205), purtătorul are funcționalitatea îmbunătățită cu un cronometru cu dată de zi. Ultima variantă este Bauhaus Aviation 2860-5 alimentat de Miyota 9134 verc, care oferă în plus ora zilei-date și un indicator al rezervei de mers.

Ceas mișcare Bauhaus Aviation Automatic 2866M-5

Ceasuri Bauhaus Aviation din titan

Mai dur decât oțelul, mai ușor, rezistent la deteriorări. Titanul este o componentă utilizată atât în ceasuri, cât și în construcția de aeronave. Această legătură face ca ceasurile aeronautice realizate din titan să aibă și mai multe în comun, ceea ce, la rândul lor, fanii aviatorilor vor aprecia cu siguranță. Plicul din titan din colecția Bauhaus Aviation măsoară 42 mm în diametru. Aceasta este dimensiunea universală utilizată pentru acest tip de model. Toate variantele Aviation prezintă cadrane cu un design clasic de aviație. Acestea sunt cadrane cu marcaje și mâini clare și vizibile, plus o scală de minute împreună cu cifre arabe. La alegerea schemei de culori, s-a optat pentru bej, care contrastează bine cu marcajele și conferă un aer vintage. Bineînțeles, nu a lipsit nici iluminarea robustă, care include Super-LumiNova pe mâini și indici și o strălucire vibrantă albastră pe cadran. Colecția este disponibilă pe curele din piele sau brățări din titan. Toate au o rezistență la apă de 10 ATM și sticlă de safir.

Punctul culminant al ceasului Bauhaus Aviation cu cronograf 2880M-5


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }