Marca germană Wolf nu este renumită doar pentru producția de mașini automate de înfășurat ceasuri, ci și pentru accesoriile care vă ajută să vă depozitați ceasurile dragi în siguranță și, de asemenea, în mod impresionant. Cutia Wolf vă va păstra accesoriul în siguranță în orice moment, chiar și în timpul călătoriilor.

citește pe

Cutii De Ceasuri Wolf

(5)

Cele mai populare
 1. Cutie Wolf British Racing Cutie Wolf British Racing
  Livrare gratuită 24H
  2.831,00 RON

  Wolf British Racing 792802

  Livrare gratuită 24H
 2. Cutie Wolf Viceroy Cutie Wolf Viceroy
  Livrare gratuită 24H
  2.192,00 RON

  Wolf Viceroy 466102

  Livrare gratuită 24H
 3. Cutie Wolf British Racing Cutie Wolf British Racing
  Livrare gratuită 24H
  2.202,00 RON

  Wolf British Racing 792641

  Livrare gratuită 24H
 4. Cutie Wolf Windsor Cutie Wolf Windsor
  Livrare gratuită 24H
  1.573,00 RON

  Wolf Windsor 458606

  Livrare gratuită 24H
 5. Cutie Wolf Windsor Cutie Wolf Windsor
  Livrare gratuită 24H
  1.566,00 RON

  Wolf Windsor 4586029

  Livrare gratuită 24H
Cele mai populare

În magazinul nostru de ceasuri veți găsi o gamă largă de cutii de ceasuri marca Wolf. Puteți adapta cu ușurință accesoriile la stilul și nevoile dvs., asigurându-vă calitatea și durabilitatea pentru mulți ani de acum încolo și având încredere în siguranța ceasurilor dvs.

Cutii Wolf - siguranță și cele mai bune materiale

Marca Wolf este o certitudine de calitate de 186 de ani! Cutiile de ceasuri Wolf vă vor păstra costumul preferat sau accesoriile casual protejate de praf, praf și umiditate dăunătoare, în timp ce vă puteți vedea cu mândrie colecția sau o puteți arăta celor dragi.

Dacă preferați ceva mai mic, mai ușor de manevrat, vă vor plăcea cu siguranță carcasele de ceasuri Wolf Signature. Acestea sunt huse rotunde din piele care se pot potrivi pentru unul sau mai multe dispozitive, protejându-le de deteriorare sau murdărie și prezentându-le în același timp frumos. Carcasele vor fi utile atunci când călătoriți, când doriți să luați mai mult de un ceas cu dumneavoastră sau când doriți să vă păstrați dispozitivul actual în siguranță.

Merită să alegeți accesorii Wolf

Carcasele Wolf sunt cea mai bună alegere pentru dumneavoastră și pentru ceasurile dumneavoastră preferate. Atunci când alegeți această marcă, optați pentru o companie cu o experiență de aproape două sute de ani în industrie, care are grijă de fiecare detaliu al produselor sale și are în vedere bunăstarea clienților săi. Aruncați o privire la gama extinsă de cutii Wolf în magazinul nostru de ceasuri și alegeți accesorii care vă vor aduce bucurie și sprijin pentru anii următori.